videonun herhangi bir yerinde "üniforma ıslanmasıyla" ilgili bir kısım var da ben mi kaçırdım? bu kadar zincirleme "üniforma ıslanması" yargısı nerden çıktı, bana da bir anlatsanıza?
ikincisorum, polisin hepsi yüzme bilmek zorunda mıdır? ya da yüzme eğitimi mi alırlar? forum üyelerinden kaç kişi yüzme biliyor, kaç kişi bilmiyor? yüzme bilmeyenler bu durumda kendini de boğmak pahasına suya atlarlar mıydı? biraz empati yapın, kaçınız atlardı suya, yüzme bilmese bile?
bu forumdaki özellikle polisle ilgili açık aramaya çalışan, her seferinde "bir fırsat bulsak da polise çaksak" kafalarından (videonun yeni olmadığını düşünürseniz) acayip derecede tiksinmeye başladım. nedir arkadaş zorunuz? polisi siz ne zannediyorsunuz? her ne olursa olsun, ortamın, durumun, şartların, hiç önemi yok, her durumda "uçar, kaçar, sokar" ama ne olursa olsun ağzıyla kuş da tutsa bize yaranamaz, her şekil ve durumda itin **** sokarız durumu mu var yoksa?
aynı tavrı polis kadar olmasa da sağlık sektörü için de görüyorum sık sık... hayır bilsem ki, şu forum üyelerinin tamamı bu sektör çalışanlarından üstün, mükemmel, her zaman dört dörtlük, gam yemeyeceğim, hadi laf söylemeye hakkı olsun diyeceğim de, çok iyi biliyorum ki forumdaki üyeler arasında bir baltaya sap olamamış, ne kendine ne topluma, ne çevresine beş kuruş hayrı olmayan adamlar da iş başkasına laf çakmaya gelince mangalda kül bırakmıyor ya işte ona bitiyorum...
tamam arkadaş, siz muhteşemsiniz, bu polis ve sağlıkçılar var ya, hiç biri bir **** yaramıyor (size göre), anladık da bunu her seferinde böyle aranızda konuşunca, kendiniz çalıp kendiniz oynayınca nasıl bir haz alıyorsunuz, nasıl orgazm oluyorsunuz? onu bir anlasam vallahi susacağım...