- Katılım
- 9 Eyl 2024
- Mesajlar
- 2,088
Hocam hep kamyoncunun suçu. Bizi korkutuyor.Ohoooo konu ne zaman mavi istiridye barına geldi yaa
Hocam hep kamyoncunun suçu. Bizi korkutuyor.Ohoooo konu ne zaman mavi istiridye barına geldi yaa
Abi inşallah önünde eldivenimizi falan düşürmeyiz, vallaha diyorum yanarızRahatlayın) kasmayın kendinizi hahahah
Bu mudur?
Çok değişik zamanlardı 80'ler.realx, come to west. 1989 yılında yılbaşı gecesi trt1 de yayınlanmıştı. Beta videoa kaydetmiştim. defalarca dinlemiştim.
Kesiklikle öyle. Ayrıca müzikleri süperdi.Çok değişik zamanlardı 80'ler.
FGTH grubunun solist ve vokalisti bu gay muhabbetinde zirveye oynar.Bu mudur?
Polisler ve araba sürenler yapıyor da genel motorsiklet camiasında okadar olduğunu düşünmüyorum.bu duruma çok maruz kaldım şahitte oldum insanlar sosyal medyanın hayatımıza daha da dahil olmasıyla beraber sanki her motorcu 600cc 700cc 1000cc sürüyormuşta 125lik 250lik motorlar acemi işiymiş gibi bir algı oluştu;
Kimsenin sürüşüne gidişine laf etmek değil amacım fakat daha dün CBR600R süren bir arkadaş düzlükte yanıma sıfır geçmeler ışıkta gaz vermeler falan fena triplere girdi ama arkadaşla virajda denk geldik ve yanından uzayıp gidişimi seyretti...
!! ben çok iyi kullanıcıyım bak işte 600lükleri virajda tokatladım oğlum tarzında bir yazı değil bu arada!!
Ama her zaman şunu savunurum; herkesin motoru kendine güzeldir hacmi sürücü motordan memnun kaldıktan sonra mühim olan bir şey değil.
motorcular olarak zaten TR trafik kültüründe (nispeten son yıllarda bu kadar fazla olmasa da) hiçe sayılan bir toplulukken bir de kendi içinde ayrılmaya müsait değil bence
Örnek:
GS tayfanın selam almaması Chopper tayfanın spor motor sürenlere yaratık görmüş gibi bakması
Spor kullanan tayfanın 125 cc motorları spor saymaması(tiktokta herhangi bir 125 cc motorsiklet sahibi kendisine ait motora sportsbike derse yorumlarda linç yiyor mesela aprilia rs125 süren bi arkadasa yorumlarında "i cant see sportsbike/where is the sportsbike/dude only rides 125." gibi yorumlardan binlerce vardı..
Anlam veremiyorum gerçekten herkes 1000cc motorsiklet mi kullanmalı belki ben 125 cc bir motorun yakıt cimrisi olduğu için kullanıyorum veya istanbul trafiğinde 125 cc bir motorla hararet sorunu yaşamadan takılabiliyorum ama sen panigale sürdüğün için bacağın yanıyor(redditin türkiye motosiklet topluluğu subredditinde yakın tarihte paylaşılmış bir post yani hurafe değil gerçek)
ÇOK UZATTIM UZUN LAFIN KISASI KİMİN NE SÜRDÜĞÜ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ CANLARIM HAYIRLI SÜRÜŞLER OLSUN HAYIRLI RAMAZANLAR.
13.03.2026
abi abartmasak mıBenim için düşük cc, yüksek cc farketmiyor. Ben ekipmansız gezene saygı duymuyorum(daha doğrusu insan yerine koymuyorum). T-shirt(kışın da sivil mont) ve spor ayakkabı ile motor kullanan tipler benim gözümde insan değeri görmez.
bu durum hoş değil ancak 650cc olmasına rağmen tipi yapılı duruşu ile 650mt motorumda bunu çok hissettim şehir içi trafikte. ha bir kaç kıro yol hakkıma riayet etmeyip üzerime sürmedi değil. sonuçta içinde bulunduğumuz zekâ ortalaması da vicdan ortalaması da ortada. ağırlaşan cezalara karşı hala arabasından bıçakla sopayla inen mallarla dolu çevremiz.Polisler ve araba sürenler yapıyor da genel motorsiklet camiasında okadar olduğunu düşünmüyorum.
Cf motonun Türkiye'de gram değeri yok gördüğüm kadarıyla. 675r modelini getirsin insanlar kaliteli motora binsin isterim de adamlar da getirmiyor vergi dilimi var diye.bu durum hoş değil ancak 650cc olmasına rağmen tipi yapılı duruşu ile 650mt motorumda bunu çok hissettim şehir içi trafikte. ha bir kaç kıro yol hakkıma riayet etmeyip üzerime sürmedi değil. sonuçta içinde bulunduğumuz zekâ ortalaması da vicdan ortalaması da ortada. ağırlaşan cezalara karşı hala arabasından bıçakla sopayla inen mallarla dolu çevremiz.
Zamanında TRT 3 den kasete çekmiştim çok da severek dinlemiştim. O zamanlar anlamadığımız için bilmiyorduk da sonradan öğrenince hay.. demiştim kendime. Sonradan remiksi de 90 larda bir çıkmıştı. Parça sıkı parça bu arada. Ayrıca Commodore 64 te oyunları varmış bu adamların ya da neyseler işte.Bu mudur?
Commodore 64 benim kırmızı çizgim. Çok severim ve de hala özlerim. Hele o müzikleri; hala severek dinlerim.Zamanında TRT 3 den kasete çekmiştim çok da severek dinlemiştim. O zamanlar anlamadığımız için bilmiyorduk da sonradan öğrenince hay.. demiştim kendime. Sonradan remiksi de 90 larda bir çıkmıştı. Parça sıkı parça bu arada. Ayrıca Commodore 64 te oyunları varmış bu adamların ya da neyseler işte.
Sid çipi taktım ben v stromaCommodore 64 benim kırmızı çizgim. Çok severim ve de hala özlerim. Hele o müzikleri; hala severek dinlerim.
Commodore 64 benim kırmızı çizgim. Çok severim ve de hala özlerim. Hele o müzikleri; hala severek dinlerim.
Sid çipi taktım ben v stroma
Cok iyiymis. Supremacy i ciktigi zamanlarda denemis bir sey anlamamistim ama son zamanlarda ozellikle c64 versiyonunun muzigine bir cover yapsam mi diye dusunuyorum ama elimde yarim kalmis projeleri bitirmem gerek once. Oyuna da bakayim emulatorde bir tekrar, evdeki tv de scart girisi yok, modulatorle de pek iyi olmuyor.Bende koleksiyon var amiga tüm seri ve commodore tüm seri aksesuarlar dahil. Ma tek oybadıgım oyun supremacy