Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesinlikle katiliyorum,arkadas vs.hepsi çil yavrusu gibi dagilirlar..birde ustune keşke ekipman giyeydin la bilader derler,bu arada diz kapaği operasyonu ciddi anlamda sikintili.kaskin onemi ne ise dizlikte odur..
Degildir yahu. Kafayla diz bir olur mu hic? Birinde en kotu ihtimal yuruyemezsiniz. Digerinde vucudunuzun her yeri saglam bile olsa bitkisel hayata girersiniz, ya da tumden gidersiniz... O yuzden kask zorunlu, digerleri degil...
Konuya gelince: Belki de ekipmani sadece guvenlik degil de etraftan farkli gorunme cabasi olarak anlamislarsa komik gelmis olabilir gorenlere. Ama motosikletin hacminden bagimsiz olarak sadece guvenlik maksadiyla ekipmanini ihmal etmeyene saygi duyarim sahsen.
Sahsen gunluk hayatta motosiklet uzerinde giydigim pantolon normal kot gibi, kislik ceketim de normal bir uzun ceket gibi, ayakkabim da normal bagcikli bir ayakkabi gibi. Ama hepsi motosiklet icin ozel uretilmis ve sertifikali korumalara sahip. Cunku motosikletten indigimde etraftan farkli gorunmek, dikkat cekmek ve tuhaf karsilanmak istemiyorum. Sanirim bazilari tam tersi pesinde... Dikkatleri uzerine cekmek ve farkli gorunmek istiyorlar, ve motosiklet te onlara bu bahaneyi veriyor.
Tabii ki konuyu acan arkadas icin soylemiyorum bunu, yanlis anlasilmasin, ama boyle olan insanlar da vardir illa ki... Etrafin tepkisi de ona gore olur tabii ki.
Ama haftasonu tam gun grup surusune gittigimde, uzaktan bakildiginda bile bariz motosiklet ekipmani oldugu anlasilabilecek ceket ve pantolon giyiyorum... Cunku cevremdeki kimseden farkli olmuyorum zaten...