İnsanlar Garip Olmaya Başladı..

Motosikleti
Kuba x-boss
Naaptın sen yaa... Forumun yüzde 70 i kel ve göbekli... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Alındık ama.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Kusura bakmayın krallar onu düşünemedim. Hatamız affola 🫡🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tecrübe ne kadar önemli. Üstteki mesajı yazan arkadaş adamın tipine ve yürüyüşüne bakınca döt sıcaklığının ne kadar olduğunu hemen anlıyor.
İŞte deneyim bu kadar önemli. Ne cevherler var aramızda. Hayran kalıyorum.
estağfurullah ama bazı genel tiplemelerin toplum adına yararsız birey olduklarını görmek için sosyolog vb olmaya gerek yok. :)
(Özellikle tas kafalı tipler genelde şaşırtmıyor.)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kusura bakmayın krallar onu düşünemedim. Hatamız affola 🫡🙂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

estağfurullah ama bazı genel tiplemelerin toplum adına yararsız birey olduklarını görmek için sosyolog vb olmaya gerek yok. :)
(Özellikle tas kafalı tipler genelde şaşırtmıyor.)
Tas kafalıda haklısın ama kel ve göbekli adam sağlamdır.. Bir çok şey yaşamış bilgilidir...
Videodaki tamamen istisnadır, bizimle alakası yoktur... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Kuba x-boss
Tas kafalıda haklısın ama kel ve göbekli adam sağlamdır.. Bir çok şey yaşamış bilgilidir...
Videodaki tamamen istisnadır, bizimle alakası yoktur... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Böyle anlaşalım. :) Barkın abinin dediği gibi bazı huysuz ,egolu, kel eğitmenler dışında samimi abilerimiz var camiada haklısınız.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Dünya giderek garip hale gelince insanlarda aynı trend üzerinden gidiyor. Videodaki psikopat tipler küçük yerlerde çok yok. Olsa da herkes tanıdığı için daha etkisizler. Akşama doğru kaldırımda yürürken genç bir çocuk "abi bakarmısın" dedi. Durdum; kaskını park ettiği motorun aynasına takarsa çalınır mı diye soruyordu. "Çalınır tabi oğlum. Bırakma" dedikten sonra insanların hala saf kalabildiğini düşünerek küçük yerde yaşadığıma sevindim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Dünya giderek garip hale gelince insanlarda aynı trend üzerinden gidiyor. Videodaki psikopat tipler küçük yerlerde çok yok. Olsa da herkes tanıdığı için daha etkisizler. Akşama doğru kaldırımda yürürken genç bir çocuk "abi bakarmısın" dedi. Durdum; kaskını park ettiği motorun aynasına takarsa çalınır mı diye soruyordu. "Çalınır tabi oğlum. Bırakma" dedikten sonra insanların hala saf kalabildiğini düşünerek küçük yerde yaşadığıma sevindim.
Ben de küçük yerde yaşıyorum. Geçenlerde biri motorunu bizim apartmanın arka bahçesine parketti. Benim motorları parkettiğim yere bakan kamera telefondan uyarı verince farkettim, bir tane genç getirip bizim arka bahçeye sokmuş motoru. Kaskı da üzerinde bırakmış hatta sırt çantasını da yana koruma takozuna asmış, Honda CB1000 motor öylece duruyordu, disk klidi bile yoktu üzerinde. Tab balkondan bakıp görünce dışarı çıktığımda yanına gidip motora da baktım. Parkeden kişiyi göremedim, akşam hava karardıktan sonra aldı gitti.
Apartmanın önüne araba parkediyor, arka bahçeye giriş çıkış kapanıyor o zaman, o gencin şansına girişe denk gelen yere kimse parketmemişti.
Ertesi gün motoru yine gördüm, yan apartmanın önündeki bahçe gibi yere koymuş, bizim apartmanın girişini araba kapatmıştı. Sanırım sokağın köşesindei kafeye gelmiş. Genci görsem bi disk kilidi al kendine derdim ama bizim buranın apaçilerinden, dinleyeceğini sanmıyorum, spor ayakkabı ile biniyor, kask ve eldiveni var montu da kışın soğuk diye giyiyorduz, yazın benzincide görmüştüm kısa kollu ile sürüyordu, hatta arkamda oğlum vardı baba bu salak mı mont gitmemiş elinde eldiven yok ya düşerse demişti.
Benim motor abus'un en kalın zinciri ile kilitli + üzerinde alarm var + abus alarmlı disk kilidi var + kaskom var + takip cihazı var. bana abartıyorsun diyorlar ama İstanbuldan geldim ben sizin kadar saftirik değilim diyorum.

Eskiden yani ben çocukken çok güzeldi buralar, herkes herkesi bilir, mesela ilkokuldayken bisikletim çalınmıştı evin önünden, haber salmışlar, X'in torununun bisikletini kim yanlışlıkla aldıysa getirsin diye, daha akşam olmadan dedemn dükkanına getirmişlerdi bizimkiler şehrin kıyısında bulmuşlar, haberi duyunca getirdik diye. Şimdi öyle bir dünya yok malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar