İnsanlar Garip Olmaya Başladı..

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Onu yapan kişi, hukuk temelinde doğrudan kast ile insan hayatına silahla yaralama/bereleme maksatlı eylemde bulunmuş sayılır, cana kasıttır. Dünyanın her yerine durum aynı, silah çekip rastgele ateş etmekten farksızdır. Kolluk kuvveti olmadıkça hukuksuzluğa yetkisiz müdahale edilemez(ki müdahale yöntemi bu olamaz karşı tarafın hareketine bakılmaksızın), yargılanmadan ceza infazı yapılamaz. FB yorumunda motorcu haksız gibi brşey söylenmiş, trafik kuralları ile yaşam hakkını kıyaslamış bir de, yazık. 10 saniyelik videodan yargı yapmış mahlukat.

Türkçesi, onu bu ülkede yapsaydı o sepetin tutma kolunu "afedersiniz" makatından çıkarırlardı. Nezarette de öyle saplanmış şekilde beklerdi ayrıca.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Onu yapan kişi, hukuk temelinde doğrudan kast ile insan hayatına silahla yaralama/bereleme maksatlı eylemde bulunmuş sayılır, cana kasıttır. Dünyanın her yerine durum aynı, silah çekip rastgele ateş etmekten farksızdır. Kolluk kuvveti olmadıkça hukuksuzluğa yetkisiz müdahale edilemez(ki müdahale yöntemi bu olamaz karşı tarafın hareketine bakılmaksızın), yargılanmadan ceza infazı yapılamaz. FB yorumunda motorcu haksız gibi brşey söylenmiş, trafik kuralları ile yaşam hakkını kıyaslamış bir de, yazık. 10 saniyelik videodan yargı yapmış mahlukat.

Türkçesi, onu bu ülkede yapsaydı o sepetin tutma kolunu "afedersiniz" makatından çıkarırlardı. Nezarette de öyle saplanmış şekilde beklerdi ayrıca.
Motosikletli videolarda motorcu haksız yazanları mikiyorlar onun icin yazıyorlar

Motosikleti
Yok
Ağbi normal insan pek kalmadı artık memlekette. En başta ekonomik kriz, gırtlağa kadar borç, icralar, hacizler, vs. Toplumun genelinin psikolojisi normal değil artık (bana göre).

Bırak trafiği, normal kaldırımda yürümek bile tehlikeli oldu.

2-3 kere başıma geldi, ben yolumda yürüyorum, arkadan herifçioğlu geliyor "küüt!" diye omuz atarak beni geçiyor, sonra kafayı çeviriyor, ters ters, pis pis bana bakıyor.

Ulan bana çarpan, omuz atan sensin :) pis bakış atılacaksa benim atmam gerekmez mi?

Yahut yolda karşıdan görüyorum, normal bir insana benziyor, ama yanından geçerken bakıyorum kendi kendine konuşuyor - sohbet ediyor.

Yahut 1-2 hafta önce taksiye bindim, kısa bir mesafe gideceğim, taksici 25-28 yaşlarında en fazla, gencecik bir çocuk. Duruyor duruyor, sonra birdenbire o da kendi kendine konuşmaya başlıyor, bir süre sonra susuyor. Sonra biraz zaman geçiyor, tekrar kendisiyle konuşmaya başlıyor.

Böyle yani, kimbilir başkalarının şahit olduğu başka neler vardır, bilemiyorum.

Bana göre artık bu ülkede yaşamak, eskisi kadar güvenli bir şey değil. Çocuklarım olmasa zaten 10 sene öncesinden kapağı başka bir ülkeye atmıştım - kalan ömrüm neyse 10 yıl, 5 yıl, 20 yıl, 3 yıl, vs. biraz daha huzurlu yaşardım muhtemelen.

O adamın altındaki motosiklet değil e-bike ve gittiği yolda bisiklet yolu sanırım bence alışveriş sepetini atan adam faşo.

Kurye bir kişiye benziyor. Arabayı atan kişi ırkçı olabilir eğer ülkelerinde bu kuryelik işini yapanlar göçmenler falansa. Umarım kendimce hikaye yazmıyorumdur ama aklıma bu geldi. Onun dışında durduk yere atması bir ihtimal adamın sürmemesi gereken yerde sürmesi ile de alakalı olabilir.

Motosikleti
Ns200 15"
Kurye bir kişiye benziyor. Arabayı atan kişi ırkçı olabilir eğer ülkelerinde bu kuryelik işini yapanlar göçmenler falansa. Umarım kendimce hikaye yazmıyorumdur ama aklıma bu geldi. Onun dışında durduk yere atması bir ihtimal adamın sürmemesi gereken yerde sürmesi ile de alakalı olabilir.
İhtimaller dünyasında yaşıyoruz, her şey olabilir.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
.

2-3 kere başıma geldi, ben yolumda yürüyorum, arkadan herifçioğlu geliyor "küüt!" diye omuz atarak beni geçiyor, sonra kafayı çeviriyor, ters ters, pis pis bana bakıyor.

Ulan bana çarpan, omuz atan sensin :) pis bakış atılacaksa benim atmam gerekmez mi?
Sivaslidir😂 yolda yurursun, tipini begenmez, gelir omuz atar, tepki vermezsen "ne bicim deliganlisin" diye saldirir, noluyo dersen de "sen ne diyoğn la" diye saldirir.
Not: sivasta yasadim da biliyorum.

Motosikleti
Kuba x-boss
Buyrun size ilginç bir olay.. Adamın amacı nedir ? ne yaşamaktadır bilen varsa beri gelsin..
Zafer Akçay ne beklenir diye konu yapsa kim tahmin eder ? :)
Seyretme şeysi
Kel kafasını s**tim. Tipinden yürüyüşünden ılık götlü biridi olduğu açık😡. Bunun gibilerin kafasını kaldırıma sürtsen sen suçlu oluyorsun.. Başta bende bisiklet yolunda giden motosiklet sandım, öyle olsa bile bu hareket doğru değil orası ayrı.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yaptığı hareket manyakça da boş market arabasıyla yolda yürümek olabilecek bir şey; eski oturduğum yerde Migros ile ev arası 400m düz ayaktı. Tek başıma çok alışveriş yaptıysam ürünleri market arabasıyla eve getirip boşalttıktan sonra arabayı geri götürüyordum. (Bizim sokakta bazı gün veya saatlerde park yeri bulmak sıkıntı oluyordu, sırf 400m ilerideki markete gidip gelmek için park yerini kaybetmek istemediğim için bu şekilde bir çözüm bulmuştum...) Bu senaryoda gayet mantıklı bir hareket bence. :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yaptığı hareket manyakça da boş market arabasıyla yolda yürümek olabilecek bir şey; eski oturduğum yerde Migros ile ev arası 400m düz ayaktı. Tek başıma çok alışveriş yaptıysam ürünleri market arabasıyla eve getirip boşalttıktan sonra arabayı geri götürüyordum. (Bizim sokakta bazı gün veya saatlerde park yeri bulmak sıkıntı oluyordu, sırf 400m ilerideki markete gidip gelmek için park yerini kaybetmek istemediğim için bu şekilde bir çözüm bulmuştum...) Bu senaryoda gayet mantıklı bir hareket bence. :D
Sen misin videodaki yoksa😂

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kel kafasını s**tim. Tipinden yürüyüşünden ılık götlü biridi olduğu açık😡. Bunun gibilerin kafasını kaldırıma sürtsen sen suçlu oluyorsun.. Başta bende bisiklet yolunda giden motosiklet sandım, öyle olsa bile bu hareket doğru değil orası ayrı.
Naaptın sen yaa... Forumun yüzde 70 i kel ve göbekli... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Alındık ama.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar