İnsan ilişkilerinde bilinmesi gerekenler?

# Bazı konularda fikir sahibi değilim.
(2.dünya savaşı,dünya yemekleri,5 yıl öncesi futbol muhabbetleri,film kültürü)

15 yıllık kaybım var ne la? , jojuk zıbınla kız avına meyl etmiş habarımız yoh.

Zamanında yazdık saa yeğenim , bu zerzevat pop kültürünü edinmezsen , kalın çerçeve gözlüklü biri seni ortamlarda silindir gimin ezer, şimdi usulca kapa bülgüsayarı , meydan larouuse'yi em.

karbon emmi ye katılıyorum.
şu iki parçaya bak seyredilme oranlarına bak yeter.
https://www.youtube.com/watch?v=c_MhDZ3do08
ve
https://www.youtube.com/watch?v=sRc06D93_sc

ben alttaki gibiyim :D

Kendini olduğun gibi kabul et, sorunların çözülür. Kafanda tasarladığın kişi olmak için belki de keyif almadığın şeyleri yapıyorsun, rol yapıyorsun. yapma akışına bırak desem de zor, sen boylesin.
Ben de böyleyim. Bak nasıl kabul etttim hemen. İşte düşünce şekli bu dostum, artık tam bir yamyamsın :bounce:

DKN

karbon emmi ye katılıyorum.
şu iki parçaya bak seyredilme oranlarına bak yeter.
https://www.youtube.com/watch?v=c_MhDZ3do08
ve
https://www.youtube.com/watch?v=sRc06D93_sc

ben alttaki gibiyim :D

ver gazı jimi !! yansın ortalık hıaa :flower: :queen:::haapppy:::xrock::::cheeeeer

Kendini olduğun gibi kabul et, sorunların çözülür. Kafanda tasarladığın kişi olmak için belki de keyif almadığın şeyleri yapıyorsun, rol yapıyorsun. yapma akışına bırak desem de zor, sen boylesin.
Ben de böyleyim. Bak nasıl kabul etttim hemen. İşte düşünce şekli bu dostum, artık tam bir yamyamsın :bounce:

yaşla alakalı bu söylediklerin batu. en azından kafa beyazlamadan son dk yanlızlığa golu atmak önemli olan

Motora binip dağa tepeye yalnız başına süreceğine YBR'yi satıp parasını kararında yesen, para harcayarak eğlenmesini ve eğlenceli görünmesini öğrensen arkadaşların seni daha çok sever diye düşünüyorum.

Spor yapmiyorsun güzel bir vücudun yok,guzel bir işin yok para kazanamiyorsun,babadanda para yok büyük ihtimal,bunlar yan yana gelince takılmak için kiz arkadaş çok zor.Bu karamsarlikla bu durumda çok çok zor.
Ayrıca olanda olmayanda pişman bu kadar büyütecek birşey yok,kadinlar üzerine yaşanacak,kurulacak bir hayata sahip bir erkek olmak istemen aptallık. Kendin için birşeyler yapmalısın.

Motora binip dağa tepeye yalnız başına süreceğine YBR'yi satıp parasını kararında yesen, para harcayarak eğlenmesini ve eğlenceli görünmesini öğrensen arkadaşların seni daha çok sever diye düşünüyorum.

Ybr yi biriktirdiğim parayla almadım babam aldı hazıra kondum. Yani şu an sürünmüyorum gayet makul bir harçlığım var. Satsam bi şey farketmeyecek.Eğlenmesini bilmek değil mesele ben konuşmayı bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Spor yapmiyorsun güzel bir vücudun yok,guzel bir işin yok para kazanamiyorsun,babadanda para yok büyük ihtimal,bunlar yan yana gelince takılmak için kiz arkadaş çok zor.Bu karamsarlikla bu durumda çok çok zor.
Ayrıca olanda olmayanda pişman bu kadar büyütecek birşey yok,kadinlar üzerine yaşanacak,kurulacak bir hayata sahip bir erkek olmak istemen aptallık. Kendin için birşeyler yapmalısın.

Maddi durumum ortalamanın üstünde ben kazmayım sadece

Alkolün bazı kapıları araladığı doğru. Hatta direkt kırıyor diyebiliriz. Ev kiralayabilecek, otel odası tutabilecek yaştaysan ve maddi olarak da gücün varsa pısırık olman için hiçbir sebep yok. Aklından geçen şeyleri kararlı ve ciddi bir şekilde söylersen, tipin de at hırsızı gibi değilse bazı şeylerin olmaması güç.

2 gün önce cafenin birinde bir kızdan şarj aleti istedim mesela. Verdi hemen. Kalkarken unutma sakın vermeyi yoksa biterim filan dedi. Şarj aletini cebime koyup beylikdüzü'ne geldiğinde alabileceğini söyledim. Aa çok uzak hem ben bilmiyorum orayı falan dedi güldü. Ben sana telefondan tarif ederim dedim ve aldım numarasını.

Atmıyorum da cidden böyle oldu. Biraz yaratıcı olmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar