he he bütün yorumları okudum ............. bende yorumlayayım dedim..... kararını değiştirme ama....... cbf hayırlı olsun.......
şimdilik mondial mh kullanıyorum ve bende senin gibi kararsızım.......
ama birdaha 125-150cc alacak olsam kesinlikle cbf ben gibi biri yağını değiştirip motor kullanamaz hale gelinceye kadar kullanır..:cat:
gelelim benim seçeneklerime.......
1- inazuma; yakıt olarak neredeyse benim motor kadar yakıyor,konfor olarak en başta, iki silindirin güzelliği, egsoz ve göstergeler tahrik ediyor...
düşündüğüm tek noktası ise servis ve parçalarının-bakımının bi hondaya göre pahalı olması
2- cbr250r; ah endamı yeter derler ya bana kalırsa öyle... yakıtı söylemeye gerek yok, servisi,kalitesi ve ucuz parça-bakımı hayat onda dedirtiyor..
ah bide artçı için uygun olsa konforu inazuma gibi olsa(yorumlara göre söylüyorum) kesinlikle düşünmeden alırdım
------------------ikisinide deneypip o an içimden hangisi geçerse onu alıp burdur sokaklarına dalacağım--------------
3-v-strom; ah ahhh işte bütün herşeyin kenara atıldığı nokta. yakıt kimin umrunda biniyorsan karnını doyuracaksın...
servis boşver ya yağ-su yallah yoluna (arıza nedir bilmez-180.000km de olanını gördüm rutin bakımları, lastik değişimi ve benzin haricinde hiçbirşeye ihtiyacı olmadığını söyledi) yabancı siteden takip ettiğm tek motor hatta 2 aya kadar 10 v-strom türkiyede neyse.....
tek eksiği hatta motorun değil benim eksiğim PARA-PARA-PARA