- Konu Yazar
Öncelikle şimdiden hepinize teşekkür etmek isterim. Direk bana hitaben olmasa da sitdeki yazılar birçok açıdan aydınlanmama vesile oldu. İsmim Oğuzhan. Yaş şuan 17. 16 yaşımdan beri scooter tarzı (arada bir arora ar-180) kullandım. İnşallah Bu yıl 4 ay içinde A2 ehliyetimi de alacağım. "E ozaman 4 ay sonra sor neden şimdi soruyorsun?" diyebilirsiniz. Şuan araştırmalara başladım ve öğrendiklerimi not ediyor, kendi çağımda buna uygun bütçe ayarlamaya çalışıyorum. Bu birikim 4 ay süresince daha da büyük olacaktır diye düşünüyorum. Açıkcası motorlara bakmaya başladığımda dikkatimi çeken motorcular arasındaki bu dayanışma, bu saygı-sevgi ortamı beni imrendirdi ve bu sayede üye olup bu konuyu açacak cesareti bulabildim. İzninizle size danışacağım konuya geçeyim.
Amacım uzun yol yapmak ve hız konusunda geze geze sürmeyi severim. Yol dümdüz olsa bie hız sınırlarını zorlamak gibi bir amacım yok. Arada araziyede çıkmayı hedefliyorum. Yaz zamanlarında 800 km civarındaki istanbul- çorum yolu yapmayada niyetim var. Tip olarak da enduro tercihim. Ancak supersport olmadıkça diğer motor türlerindeki tavsiyelere de açığım tabi ki. Boy 1.80, kilo 100 . Bütçe 11.000 tl. Honda transalp çok dikkatimi çekti, mondial rx3i evo stop etme sorunları vs. beni kendinden soğuttu ama tip harika. Birde takdir edersiniz ki A2 ehliyeti max güç: 35 kw olan motorlara müsaade ediyor. Buna göre tavsiyelerinizi uzun yol ve arazi konuusnda ikkat dilecek hususlar, tavsieler bekliyorum. İyi forumlar, daima tekeriniz düz bassın inşallah
Amacım uzun yol yapmak ve hız konusunda geze geze sürmeyi severim. Yol dümdüz olsa bie hız sınırlarını zorlamak gibi bir amacım yok. Arada araziyede çıkmayı hedefliyorum. Yaz zamanlarında 800 km civarındaki istanbul- çorum yolu yapmayada niyetim var. Tip olarak da enduro tercihim. Ancak supersport olmadıkça diğer motor türlerindeki tavsiyelere de açığım tabi ki. Boy 1.80, kilo 100 . Bütçe 11.000 tl. Honda transalp çok dikkatimi çekti, mondial rx3i evo stop etme sorunları vs. beni kendinden soğuttu ama tip harika. Birde takdir edersiniz ki A2 ehliyeti max güç: 35 kw olan motorlara müsaade ediyor. Buna göre tavsiyelerinizi uzun yol ve arazi konuusnda ikkat dilecek hususlar, tavsieler bekliyorum. İyi forumlar, daima tekeriniz düz bassın inşallah