Innova çalıntı!!

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Innova bulundu!!

motor yenibosnada çalındıktan yaklaşık 11 saat sonra gece saat 04:00 de yenibosna civarında bulundu terkedilmiş bi halde ekipler görmüş ön grenajı kırıp düz kontak yapmışlar kablolar birbirine deyince sigorta atmış yapamamışlar öylece bırakmışlar motoru toplam 7 km civarı kullanmışlar depoyu 15170km de doldurmuştum km sayacına bakmıştım 15177 de bırakmışlar motor çalışmayınca kasıtlı olarak sağına soluna zarar vermişler aynalar kırılmış peg ler eğilmiş topcase demiri eğilmiş nasıl becermişler anlamadım yapanları Allaha havale ettim o en doğrusunu bilir motoru çalan satma amaçlı değil biraz gezip sonra sağını solunu kırmak için bana kasıtlı yapılan bi durum zaten tahmin ettiğim gibi şebeke işi olsaydı çoktan yok olmuştu ortadan motor üzerinde parmak izi aradılar fakat bulamadılar:silent: ama ben kimsenin malına maneviyatına zarar vermedim :pr:

Son düzenleme:
geçmiş olsun allah kımsenın basına wermesin en kısa zaman bulunur inş

Tahminen yakın bölgede dikkat çekmeyecek biryerde saklamak isterler.Çünkü geceleyin 3 tane adinin bindiği bir motoru polisin durdurma ihtimali yüksek.Karakol'dan yardım istemişsindir mutlaka ama devriye araçlarınada sorma imkanın varsa araştırmanda fayda var.İnşallah olumlu bir sonuç çıkar.

Motosikleti
sağolun arkadaşlar inşalah çoluk çocuk işidir

satocugum inş bulursun başına bişiy gelmeden,
dedıgın gıbı ise 15.16 yaslarında veler işi ise bulursun,
gezerlerken yakalanırlar,
inş oylede olurr.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...

SAtoyama İnşallah Bulunur Geçmiş Olsun Kardeşim... Beraber Yalovaya Gittiğimiz MAkine Dimi Bu :(( Kahretsin ya... Çocuk işi İse bulunur Dostum yaa...

Motosikleti
SAtoyama İnşallah Bulunur Geçmiş Olsun Kardeşim... Beraber Yalovaya Gittiğimiz MAkine Dimi Bu :(( Kahretsin ya... Çocuk işi İse bulunur Dostum yaa...

evet kardeş doğru hatırladın sağolasın:salut:

satocugum inş bulursun başına bişiy gelmeden,
dedıgın gıbı ise 15.16 yaslarında veler işi ise bulursun,
gezerlerken yakalanırlar,
inş oylede olurr.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...

sağol serkanım inş öyledir:pale:

Son düzenleme:
abi geçmiş olsun
motorunu bulmana sevindim,bunu yapanların Allah belasını versin.
ayna,sinyal derken motoru aldılar demek,kimsenin günahını almak istyemiyoruım ama bununları yapanlar aynı kişiler bence.bellemişler senin motoru.yada biri sana kızmış veletlerin eline üç beş bişeyler veriyor yaptırıyor istediğini.
şerefsiz dolu piyasa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar