ingilizceden türkçeye çeviri için yardım

iyi akşamlar ingilizce bilenler gene yardıma ihtiyacım var sözlüğe sürekli bakmaktan üşeniyorum bilen biri varsa lütfen yazsın.. :) oyunun adı blitzkreig burning horizon bu oyunu sevmemin nedeni sağ elimde maus varken diğer elimlede çay içebiliyorum :)
başlık
evacuate the infantry
evacuate at least a portion of the infantry. currently the positions are being held by three different
units: the mg shooters, italian infantry and the paratrooper brigade ramcke. evacuate at least one group of each unit and bring them to the oasis in the hinterlands.
:)

Son düzenleme:
Oasis'i fethet
Oasis yönetimini devral.Düşmanın iyi bir şekilde konumlanmış siperler kazıdğı sanılıyor :)

o kadar basit değilki onun için alt yapı lazım para lazım konuşmak lazım bir sürü şey lazım velhasıl... :)
arkadaşlar yeni konu açtım yukarda yardım :)

tmm bu google çeviri sayesinde bir şeyler buldum

bir piyade tahliye
tahliye olan piyade bir kısmını en azından. üç farklı şekilde yapılıyor şu anda pozisyonlar
birimler: the mg vurucuları, İtalyanca piyade ve paraşütçü asker tugay ramcke. her birim en az bir grubu tahliye ve hinterlands bir vaha onları getir.

Son düzenleme:
evacuate the infantry
evacuate at least a portion of the infantry. currently the positions are being held by three different
units: the mg shooters, italian infantry and the paratrooper brigade ramcke. evacuate at least one group of each unit and bring them to the oasis in the hinterlands.

piyadeleri tahliye et
en azından bir bölük piyade tahliye et. şuanki mevkiler 3 farklı ünite tarafından tutuluyor. mg atıcılar, italyan piyadeler, ve paratrooper brigade ramcke(neyse işte)
her üniteden en azından 1 birim tahliye et ve onları hinterland taki vahaya getir.

piyadeleri tahliye et
en azından bir bölük piyade tahliye et. şuanki mevkiler 3 farklı ünite tarafından tutuluyor. mg atıcılar, italyan piyadeler, ve paratrooper brigade ramcke(neyse işte)
her üniteden en azından 1 birim tahliye et ve onları hinterland taki vahaya getir.
çok saol böle hiç bişey anlamamıştım ...

bir piyade tahliye
tahliye olan piyade bir kısmını en azından. üç farklı şekilde yapılıyor şu anda pozisyonlar
birimler: the mg vurucuları, İtalyanca piyade ve paraşütçü asker tugay ramcke. her birim
en az bir grubu tahliye ve hinterlands bir vaha onları getir.

evacuate the infantry

Görevin piyadeleri tahliye etmek. Mevzilerde üç farklı tipte piyade bulunuyor, MG (Maschinengewehr - Makinalı Tüfek) piyadeleri, İtalyan piyadeleri (bitli piyade) ve paraşütçü birliği (seçkin piyadeler). Her tip askerden en az bir grup tahliye edip cephe gerisindeki vahaya götürmen lazım.

evacuate the infantry

Görevin piyadeleri tahliye etmek. Mevzilerde üç farklı tipte piyade bulunuyor, MG (Maschinengewehr - Makinalı Tüfek) piyadeleri, İtalyan piyadeleri (bitli piyade) ve paraşütçü birliği (seçkin piyadeler). Her tip askerden en az bir grup tahliye edip cephe gerisindeki vahaya götürmen lazım.
bu çeviri daha çok güzel oldu ,ama oyunu hala bitiremedim :)

Görevi mörevi boşver. Mevzilerde 3 farklı tipte piyade varmış.. Varsın olsun: MG, Italyan, ve paraşütçü birliği. Her tip askere halini vaktini sor. Neyi eksik gedikmis, ogren - bize haber yolla. Cephe gerisindeki vahada bekliyoruz.

;) :p

Alemsizin valla yaa,bende ödev yada onun gibi bişey zannetim,oyun içinmiş bu kadar heyecan,çeviri telaşı :silent: Oyunlara da teşekkür etmek gerek,İngilizce öğrt yapamadığını yapıyor valla,helal olsun.:cherry:

Piyadeler boşalt en az piyadeler olan bir portionu boşalt.
Güncel olarak positions, üç farklısıyla ünite tutuluyor: Mg shooters, İtalya'ya ait ramcke olan tugayın olduğu piyadeler ve paratrooper. Boşalt en az bir içbölgeler olan her ünitenin olduğu ve onlara vahayı getiren grup.

evacuate the infantry

bir piyade tahliye
birimler: the mg vurucuları, İtalyanca piyade ve paraşütçü asker tugay ramcke. her birim en az bir grubu tahliye ve hinterlands bir vaha onları getir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar