ingilizce bilen seyahat engeli olmayan motosiklet kullanabilen

Arkadaşlar Türkiye Motosiklet Federasyonuna iyi derecede ingilizce bilen motosiklet kullanabilen ve yurtiçi - yurtdışı seyahat engeli olmayan eleman aranıyor ilgilenen arkadaşlar olabilir diye düşündüm ilgilenenler cv lerini [email protected] adresine veya 0212 328 34 08 faks numarasına gönderebilirler 0212 328 34 06-07 telefon numaralarından da iletişime geçebilirler veya forumdan da bana yazabilirsiniz

doom ehliyetin olsaydı şimdi başvuracaktın belki de biran önce almaya çalış bak diğer özellikler uyuyorsa bi cv gönder istersen yinede

İngilizcem,pasaportum,yurt dışı bağlantılarım,ehliyetim ve yaklaşık 200.000 km motor tecrübem var ama ne yazık ki çok yoğunum.:p

(mission impossible = görev size bir vizörle gönderilecek ve vizör kendini imha edecek...)

Federasyondan iş mi çıkar ? (Futbol federasyonunun 500 de biri kadar bütçesi yoktur )

Asgari ücretle kurye arıyorlardır bence...

:p

:queen:

Arkadaşlar zaten uygun olanı soruyorlar olmiyanı degil :)

federasyonun sitesine baktım ama bununla ilgili bir yazı - ilan göremedim
çünkü biraz daha bilgiye ihtiyacım var başvurmak için sende biraz daha bilgi varsa aktarırmsn ?
uni. öğrencisiyim ve sadece part-time görev alabilirm çünkü...

yeterli seviyede ingilazcam var!

ehliyetim var zamanım da var yurt dışı engelim yok...

çalışma şartları ve misyon ne? vereceğiniz title ne?

ona göre ben bi cv yollayabilirim.

biraz daha fazla bilgi verirsen ona göre başvurabiliriz.:cat:
kimse yapacağı işin ne olduğunu bilmeden bir işe başvurmak istemez.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok iyi derecede ingilizcem var ve motor kullanıyorum ve seyahat engelim de yok ama
daha detaylı bilgi verirsen sevinirim
devamlı bir iş mi, maaş asgari ücret mi, ne tarz bir iş gibi bilgileri verirsen çok iyi olur en azından

arkadaşlar şimdi teker teker nicklerinizi yazıp cevap vermeyeceğim fakat umarım herkes kendine buradan bi cevap bulacak
1) seyahat engeli olamaması istendiğine göre yurtdışı gezilerine katılabilecek biri aranıyo demektir yani uluslararası motorlu kuryelik yapılmayacağına göre kuryelik işi değil.

2) maaş konusunda bugün insankaynakları eklerinde gördüğünüz dünya devi firmaların hangisi ilanlarında maaş tan bahsediyolar ki maaş konusunda benim bişey söyleme yetkim yoktur ve maaş tan çok yapılacak iş ve çalışma ortamı önemli dir diye düşünüyorum tabiki kimse kimseye harçlık vermiyor herkes profesyonel bir şekilde yaptığı işin karşılığını bekleyecek

3) Türkiye Motosiklet Federayonu'nun Türkiyedeki motosiklet sporu ve kültürünün gelişmesini sağlayacak herhangi bir şahıs veya kurum için değil bütçesi bütçesinin fazlasını bile vermeye hazır olduğundan benim şüphem yok fakat özveri de bulunmak sadece çalışanlara değil böyle bi federasyonun varlığını bile bilmeyen bütün motosiklet tutkunlarına düşmektedir ve gerekecektir bu arada federasyon çalışanı değilim eleman bulmak gibi bi sorumluluğum da yok

4) Federasyon İstanbul'dadır ve aranılan kişi federasyonda genel sekreterlik yapacak federasyonun hemen hemen bütün işlerinden haberi olacak ve organize edecek diğer federasyonlarla olan ilişikileri koordine edecek ve yurt içi yurt dışı fuar , toplantı , yarış organizasyonları gibi organizasyonlarda yer alacak denilebilir özetlemek gerekirse mesajda verdiğim iletişim bilgilerinden cv lerinizi ulaştırabilirsiniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar