arkadaşlar şimdi teker teker nicklerinizi yazıp cevap vermeyeceğim fakat umarım herkes kendine buradan bi cevap bulacak
1) seyahat engeli olamaması istendiğine göre yurtdışı gezilerine katılabilecek biri aranıyo demektir yani uluslararası motorlu kuryelik yapılmayacağına göre kuryelik işi değil.
2) maaş konusunda bugün insankaynakları eklerinde gördüğünüz dünya devi firmaların hangisi ilanlarında maaş tan bahsediyolar ki maaş konusunda benim bişey söyleme yetkim yoktur ve maaş tan çok yapılacak iş ve çalışma ortamı önemli dir diye düşünüyorum tabiki kimse kimseye harçlık vermiyor herkes profesyonel bir şekilde yaptığı işin karşılığını bekleyecek
3) Türkiye Motosiklet Federayonu'nun Türkiyedeki motosiklet sporu ve kültürünün gelişmesini sağlayacak herhangi bir şahıs veya kurum için değil bütçesi bütçesinin fazlasını bile vermeye hazır olduğundan benim şüphem yok fakat özveri de bulunmak sadece çalışanlara değil böyle bi federasyonun varlığını bile bilmeyen bütün motosiklet tutkunlarına düşmektedir ve gerekecektir bu arada federasyon çalışanı değilim eleman bulmak gibi bi sorumluluğum da yok
4) Federasyon İstanbul'dadır ve aranılan kişi federasyonda genel sekreterlik yapacak federasyonun hemen hemen bütün işlerinden haberi olacak ve organize edecek diğer federasyonlarla olan ilişikileri koordine edecek ve yurt içi yurt dışı fuar , toplantı , yarış organizasyonları gibi organizasyonlarda yer alacak denilebilir özetlemek gerekirse mesajda verdiğim iletişim bilgilerinden cv lerinizi ulaştırabilirsiniz