Öncelikle bu muhteşem doğa olayını fotoğraflayıp bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürler. Ancak bir şey sormadan geçemeyeceğim; Van Göl'üne niye Van denizi yazdınız ?
Van'a ilk geldiğimde dikkatimi çekmişti Vangölüne deniz denmesi
Geçen hafta sonu iki gün boyunca resimlerini yayınladığınız bölgede gezdik balık tutmak amacıyla;Bendimahi çayının göle döküldüğü noktadan Muradiye oradanda Çaldıran'a kadar olta atmadığımız yer kalmadı bırakın balık tutmayı balıktan eser görememiştik.Hatta sonunda karar verdik burdaki akarsularda yükseltiden dolayı balık yaşamıyor diye:mrgreen: Şimdi resimlere bakıyorumda balık varmış oralarda:cherry: biz sezonu tutturamamışız meğer
Doğuda hakkaten çok güzel mutlaka görülmesi gereken yerler var paylaşım için teşekkürler.
İnci Kefali (Van Balığı) ile insanoğlunun yarışı, kim galip gelecek bunu sanırım gelecek gösterecek...
!!!! KEFALLERİN KAZANMASI ZOR !!!!
tvde belgesel olarak çok seyrettim, tonlarcasını başka şehirler götürürken sapsarı yumurtalarının kasadan aktığını ve tamamının satılamadığını dinlemiştim. O ağlarla yakalayanların başına birer görevlimi dikmek lazım. Ne zaman o görevliye gerek kalmaz ozaman KEFAL kazanır....
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/kon...li-van-baligi-fotograflari.html#ixzz14QUFNUsb
Merhaba acoskun, yakında inşallah ben de Hyosung gv 250 alıyorum. Van'da memurum.
Çektiğin resimler hakikaten çok güzel.
Tanışmak ve görüşmek üzere. Selametle...