71x63'müşsym'nin çapxstrok değerlerini bilen var mı? ben bulamadım.
karaktersiz
71x63'müşsym'nin çapxstrok değerlerini bilen var mı? ben bulamadım.
Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Gerek forumdan gerek diğer araştırmalarım neticesince bugün itibariyle 2013 model 6700 Km. bir inazumam oldu. Verdiğiniz bilgilere teşekkürler...
Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Gerek forumdan gerek diğer araştırmalarım neticesince bugün itibariyle 2013 model 6700 Km. bir inazumam oldu. Verdiğiniz bilgilere teşekkürler...
Marka adından dolayı motoru görmeyenlere ben motorcu demem , adı marka olan her motor iyi değildir adı az bilinen markanında her motoru kötü değildir. Yarın bir gün benim dediklerimi görecek ama adı suzuki diyecek geçecek gidecek sıkıntı yok yani.Arkadaş seçimini yapmış. Şunu alsaydın, bunu alsaydın şeklinde veya seçtiği modelin olumsuz yanlarını yazıpta soğutmayın derim.
Bu yapılanın karşılığına anca AYIP denir.
Marka adından dolayı motoru görmeyenlere ben motorcu demem , adı marka olan her motor iyi değildir adı az bilinen markanında her motoru kötü değildir. Yarın bir gün benim dediklerimi görecek ama adı suzuki diyecek geçecek gidecek sıkıntı yok yani.