- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İlk defa bir konuda nc750 övülmüyor gözlerime inanamadım. Yine bu şekilde nc vs konusunda nc nin ruhsuz bir motor olduğunu, iki kişi yokuş yukarı Doblo sollayamadığımızı yazınca benimle billur geçmişlerdi nerede o tipler?
O ben olmayayım? (Yanlış hatırlamıyorsam...)
Ben NC'yi çok seviyorum. Ruh meselesini de (!) olarak yazdım çünkü çok öznel bir konu. Neye göre kime göre? Ben NC'mi çok seviyordum, şimdi olsa şimdi de çok keyifle kullanırım. (NC'leri az biraz adam etmek gerekiyor ama: Ön amortisör yay ve yağ değişikliği + arka amortisörün komple değişimi... Başka konular da var da onlar keyfe keder; sele, tur camı vs. vs. onlar sayılmaz. Amortisörlerle oynamak şart - buna rağmen öyle yapınca bile fiyatı uygun kalıyor. İşletme maliyetinde de oldukça üstün; sadece yakıttan bahsetmiyorum, sorunsuzluk, güvenilirlikten ve servis/yedek parça bulunabilirliğinden bahsediyorum...)
Not: Tek kişi (ama heybeli) CB500F ile bile rampa yukarı çok arabayı öttürdüm tatilde, CB500F'in yaptığını NC mi yapamayacak? (Her ikisini de düz yolda geçen çok olur o ayrı...)
Son düzenleme: