İnatçı sürücü ablalar

Harbıden cok zor bısı ya bence ısın ıcınde ınat yokturr yaa dalgınlık vardır yuksek ıhtımal :) Telefona ve Makyaja dalmıs olabılırler :) Gecmıs olsun ne dıyelım :)

harbi çok iyi ya

izledik haberlerde ve nedense hiç şaşırmadık

4-5 metrekare alanda otomobile takla attırabiliyorlar :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Off, arabaların her iki tarafı hasar gördü. :(

boşuna dememişler kadından korkmıyom diyen taş olur ..
işin komik olan kısımı kaza anında dışarıya fırlayıp suçlu deyilmiş gibi mahsumca uzaklaşıyor bunlara ehliyet verende hata :silent:

:queen: naaapmışlar öle motorla böyle sorun olmaz hatta 4 motor yanyana girer :cherry:

zuhahahahahahhahahahhahahahhahahahhah

abidaha sabah alman kanalında rtl de aynı bunun gibi kadın suruculerı gosterdıler yarıldım yaaaaaaaa =))))))

Motorun faydaları bu videodan da çok rahat anlaşılabiliyor. :) Ve işte yurdum insanı,söylenecek pektebirşey yok. :)

walla yolda motorumla giderken yanımdan bi bayan sürücü geçiyosa bildiğim bilmediğim bütün duaları okuyorum bazıları öyle araba kullanıyo ki kazma yutmuş gibi boyunları ağırmıyomu yav
bu videoyada çok güldüm yani büyük bi beceri ktlamak lazım ben istesem beceremem:mrgreen::mrgreen:

şaka maka ben bu 2 bayanıda ayakta alkışlıyorum, kesinlikle ben bu şekilde araba kullanamam.
1 acayip bir cesaret
2 dikkatinizi cektiyse birbirlerine ve duvara çarpmamışlar sadece sürtmüşler
helal olsun diyorum :D

kesin telefonla konuşuyorlardır kesin şaşmaz laklağa daldılarmı her şeyi unutu veriyorlar
bölelerine at arabası verecen atta isyan eder ama haklısınız :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar