İnatçı sürücü ablalar

[MEDIA]http://vod.cnnturk.com/a1200/d1/cnnturk/haber/18.07.2008/inatci_suruculer.wmv[/MEDIA]

19/Temmuz/2008
Aynı anda aynı gişeden geçmeye çalışan otomobillerin sıkışmış hali günün konusu oldu.
İstanbul Çamlıca gişelerinden birbirine yol vermemekte ısrar eden iki otomobil aynı anda gişelere girince sıkışıp kaldı.

Hem sürücülerin hem de çevrede toplananların şaşkınlıkla izlediği bu manzara günün konusu oldu.

Bu arada sıkışarak zaten hasar gören araçların yerlerinden çıkarılırken hasarlarının katlanarak arttığı bildirildi.

----Cnnturk.com'dan alıntıdır.

Yorum sizin.

tubiş hazırlan millete cevap yazmaya, iki sürücü de kadınmış.:queen:

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İnatlaşmıycan bu bayan miletiyle.:queen:

Bence bunların arasındaki husumet çok eskilere dayanıyor,yarışa ilk önce aynı renk aynı model birer araç almakla başlamışlar.:p

BU durumu başarmakta büyük bir olay, iki bayanıda tebrik ediyor daha fantastik olaylarını 4 gözle bekliyoruz... :p

aaa morrigan yazı yazmıs hemen bakalım :) :p ben bu haberi bir bayan bir erkek sürücü diye biliyordum.Yanlışın olmasın çiçek :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadın milleti değilmi işte sonuç :mrgreen:

kadın oldukları için doğal geliyor bana benide sıkıştırdı bugün biri ve kaç tane kaza atlattım onların yüzünden bakıcam diye:):)

süper iki inatcı sürücü değil inatcı keçi bunlar insanın tepesindende gecer kaza oldu yok böyle birşey bu düpe düz saygısızlık tırafik magandaları:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar