- Konu Yazar
Arkadaslar neden bazilarimiz bir şey yazarken GEREKMEMESINE RAGMEN(!) "ben yillardir kullaniyorum" "ben kendimi bildim bileli iki tekerciyim" "yil soylemiyorum, uzun zamandir motorcuyum" demek zorunda hissediyor?
basit bir muhabbet;
- ön frene kullanmam zarari var yarari yok. hele yagmurda kesin kaza sebebi.
- niye? ben trafikte arka frene dokunmuyorum.
- kardesim daha bir yaşini doldurmadin, ben 10 senedir biniyorum bu makinaya.
cevaba bak, çay demle.
bu cevap sahibi daha eski, daha tecrubeli mi oluyor? daha cok şey bilen mi oluyor?
1000 motorcudan 500'u yer islaksa motora dokunmuyor, evden işe işten eve yada sirf caddede hava atmak icin turlayanlarda 300udur.
saniyorum iki hafta once surmeyi ogrenen kardeşim bu bin kişinin 500'unden daha iyi surer. hiç değilse gece gunduz yagmulu yagmursuz korkusuzca suruyor.
birakalim bu insani zorla şekle sokan laflari
r:
ozellikle motosiklet sahiplerinde var bu tuhaflik, hic bir arabali arkadasim gelipte ben senelerdir araba suruyorum dedigine sahit olmadim cok sukur.
basit bir muhabbet;
- ön frene kullanmam zarari var yarari yok. hele yagmurda kesin kaza sebebi.
- niye? ben trafikte arka frene dokunmuyorum.
- kardesim daha bir yaşini doldurmadin, ben 10 senedir biniyorum bu makinaya.
cevaba bak, çay demle.
bu cevap sahibi daha eski, daha tecrubeli mi oluyor? daha cok şey bilen mi oluyor?
1000 motorcudan 500'u yer islaksa motora dokunmuyor, evden işe işten eve yada sirf caddede hava atmak icin turlayanlarda 300udur.
saniyorum iki hafta once surmeyi ogrenen kardeşim bu bin kişinin 500'unden daha iyi surer. hiç değilse gece gunduz yagmulu yagmursuz korkusuzca suruyor.
birakalim bu insani zorla şekle sokan laflari
ozellikle motosiklet sahiplerinde var bu tuhaflik, hic bir arabali arkadasim gelipte ben senelerdir araba suruyorum dedigine sahit olmadim cok sukur.