inanılmaz kaza herkezi şoke etti(video)

inanılmaz kaza herkezi şoke etti
Brezilya'da düzenlenen bir motor gösterisinde, bir motosikletli karşıdan gelen otomobil ile çarpıştı. Kaza gösteriyi izleyen vatandaşlar tarafından an be an kaydedildi.Brezilya'da düzenlenen motor gösterisinde başta her şey normal gidiyordu. Otomobil ve motosiklet gösterileri ile izleyiciler mest olmuştu. Gösterinin ilerleyen dakikalarında otomobil ve motosikletler birlikte gösteriye başlayınca yaşanan bir hesap hatasının bedeli neredeyse ağır oluyordu.Karşılıklı birbirine doğru hareket eden otomobil ile motosikletler, şov gereği birbirlerine paralel geçecekti ancak iki otomobilin arasındaki mesafe biraz daha dar olunca motosiklet ile otomobil çarpıştı. Havada taklalar atan motosiklet sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken, yaşanan kaza yürekleri ağza getirdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
yara almadan atlatması sevindirici. yalnız o motorlar kendi kendine düşmeden nasıl öyle dönüyor çok merak ettim.

yara almadan atlatması sevindirici. yalnız o motorlar kendi kendine düşmeden nasıl öyle dönüyor çok merak ettim.

şov için tasarlanmış motosikletler. muhtemelen takoz vardır. zaten patinajda bırakıyor adam.

yalnız konunun da haberin de başlığı alakasız bence. neresi inanılmaz veya akıl almaz ki :) adam bariz bi şekilde arabaya girmiş işte... gösteri bu, olabilicek bişey.

kolu kırıldı gibi geldi bana ama, yaşıyorsa sıkıntı yok ... öldüysede allah rahmet eylesin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar