Asgari ucret 701 lira. Hatirlatayim dedim.
Şu an iktidarda baska bir parti olsaydi, yine ülkenin durumunun iyiye gittigini soyleyebilir miydi.? Gercekci ol ama lutfen. Eger cevabin evet ise, nedenlerinden en az 3 tanesini sayabilir misiniz bize?
Numpad olmadığı için yanlış yazmışım, farkettim.
Yunanistan, ispanya,italya gibi ülkeler bu durumdayken Türkiye'nin bu durumda olması. Haberi kastediyorum.
Dünya'da sözü geçen, hatrı sayılır bir ülke olması. 1-2 yıl değil, 5 yıl değil, daha ileriyi hesap edebilecek bir ülke olması.
Dünyanın en hızlı büyüyen 2. ekonomisine sahip olması.
Aklıma ilk gelenler bunlar. Coğrafya sınavında sorulsaydı: Ekonomik dağılımın Tarım'dan sanayi ve hizmet sektörüne aktarılması derdim sanırım
Ve ben yaşım kemale ermiş biri değilim, daha gencim. Belki sizin gördüğünüz geçirdiğiniz yıllarda ben sokakta top oynuyordum ama şuan ben sadece kendi düşüncelerimi yansıtıyorum.
Annesinden babasından duyduğunu orda burda söyleyen, daha Atatürk'ün Nutuk'unu okumadan odasına Che posterlerini yapıştıran, devrimci gezinen, sözde Atatürkçü gezinen ergenlikten çıkamamış tiplerden değilim. Sözde Atatürkçü derken, Türkçe yazım kurallarını bilmeyen, Atatürk ilkelerini açıklamak şöyle dursun zar zor sayan tipleri kastettim.