imdat bu motoru alsam!

""Motora ilk bakan tamirci krank ve silindirde problem olmadığını söyledi. Motorun arızalı parçaları; marş rublesi seti, volan, manyeto taşı, yağ pompası dişlisi ve sekmanı, krank kaması, iki emme iki egzos sibobu,debriyaj kapak contası, sargı kapak contasıdır.""

diyor arkadas... yamaha virago 535.. sizce ne kadara toplanır arkadaslar?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tam fiyat bilemicem ama çok masraf çıkarır bence. Hatta hepsi oldu bitti desen bile yine de sorun çıkarabilir. Bu kadar sorunlu bi makineyi almaya değer mi? Çok mu uygun fiyatı??

arkadasım makınanın mekanık neresi sağlamkı... bence hıc alma derım cok urasırsın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motordan gerıye bısı kalmamıski:p

GKN

biraz önce muayene ile ilgili bi soru sormuşsun
motorun hem ruhsatı hem makinası sıkıntılı anladığım kadarıyla
2.000 lira verilmez..

biraz önce muayene ile ilgili bi soru sormuşsun
motorun hem ruhsatı hem makinası sıkıntılı anladığım kadarıyla
2.000 lira verilmez..

verilmez diyorsa veriLmez arkadaş :)
anLıyor zira bu motor iŞLerinden
kendi yediğim kazıktan sonra bile kendilerinin bana 10larca tavsiyesi oldu..
Sözü dinLenesi bir uyedir fikrimce özeLlikle motor mekanik konusunda..

ddh

kardeş şöyle yapalım sen bize sağlam olan diğer yerlerini say biz ona göre bir şey diyelim motorun markası ne modeli ona göre değişir bir japon ve ya alman malı alırsan belini büker masraflar

ruhsatla ilgili açtığın başlıkta motor temiz demişsin:silent:

nasıl temizliktir ki bu?

motor 2008 in 1 . ayında ruhsat tazelemiş büyük ihtimal bu arkadaşta yaptırırım düşüncesiyle alıp altından kalkamamıştır:cat:

Hiç Bulaşma ARkadaşım V motor Bunlar bide Yamaha Yapana Kadar Derdi Çok olur Sana .... Bende Bi V motor Kullanıcısıyım... Benden Tavsiye Olsun Başka ilana... Zaten Makine Çok dökük duruyo... Sırf Parası içinde Alınmaz ki ..

katien almazdım ama eğer vaktin olsa al ticaret amaçlı 4000-4500 ytl para azda deil :p:p:p:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim gözüm korktu aslında.. sen yine de güvendiğin bir atmirci ile konuşsan daha iyi olur derim ben..

arkadaşım motosikleti bir şartla al.şase sağlamsa.zaten motor bitik.şase sağlamsa bir yerlerden bunun kazalısını bulup motoru söker buna monte ettirirsin.tabii muhtemelen şase sağlamsa bile amortisör dahil yürüyen aksam da bitiktir.bu durmuda iki motrdan bir yürüyen aksam çıkarmmı bilemem.en iyisi ben vaz geçtim alma.

Uğraştığına deymez bence başka motor bak.Arabada bile pertli araba toplayanlar eğer tamirci değilse genelde daha zarara girerler.Fakat bu işlerden anlarım kendim toplarım dersen belki.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Uğraştığına deymez bence başka motor bak.Arabada bile pertli araba toplayanlar eğer tamirci değilse genelde daha zarara girerler.Fakat bu işlerden anlarım kendim toplarım dersen belki.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
kendisi anlayıp toplayacak kadar usta olsa neden burdan sorsun ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar