can_dosay' Alıntı:ya ankaradaysan gel arada bir motor hasretini benim motorla gider diyecem daha ne diyeyim arkadaşım
bak kardeş ben motoru nası aldım : benim ailemde karşı çıktı hatta babam kırarım dedi balyozla ama ben yılmadım alıcam dedim sonra iki hafta motoru aldım otoparkta dedim (ama daha almadım)inanmadılar kask aldım her akşam eve getirdim yani alıştırma yaptım sonra her akşam motoru getiricem dedim birazda abilerim sagolsun onlarda yardım ettiler almam için babama dil dökerek ama motoru kendi paramla aldım yarısını peşin yarısını 6 ay taksitle sende benim gibi yaparsan bişey olmaz... heee hani babam motoru kırarım demişti ya motoru aldıgım akşam eve geldim annem kapıda imiş babam yukardan dogru bağırıyo (motoru içiri koy ):queen: :queen: diye dışarda çalarlarmış 3 tane zincirle bagladım 1 ay motoru ben den bu kadar arkadaş kendine güven motorsuz kalma sakın... mondial 151 rs ci cihan ...:cat:mondial 151 rs ci' Alıntı:saolun arkadaşlar daha da değişik fikirleri olanlar varsa bekliyorum![]()
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:watercolours' Alıntı:1 yıl bakırköy tatili kulağa çok da fena gelmiyor hani. 1 yıl sonra çıkıp motorunu alırsın :queen:
Valla insan isteyince acayip sabrediyor. Ben kaç senedir eceli bekliyorum, gelmiyor bir türlü![]()