Imdaaaatt Ben Ne Yapicam şimdi...

arkadaşlar çok fena bi motor isteyim var ama ailem seneye diye tutturmuş.ama ben seneye kadar beklersem bakırköylük olurum aklım fikrim motor her lafım motora çıkıyoo.başka bişey düşünemez oldum motor yüzünden herkes benden kaçıyoo.sohbet etmiyolar benimle yani seneye kadar dayanmam mümkün değil bu aralar motor almam lazım ne yapmalıyım lütfen yardımm seneye kadar motoru unutmak için ne yapmalıyım lütfen bana başka bi uğraş söyleyin motoru unutiyim seneye kadar...:salut: :salut: :salut:

Aynı durum bendede benzeri var hatta daha beteri, çıkacak sonuç kendin çalışıp hayatını kurup motorunu kendin alman.Bisikletle idare et şimdilik:wiinkk:

SAKAL' Alıntı:
Aynı durum bendede benzeri var hatta daha beteri, çıkacak sonuç kendin çalışıp hayatını kurup motorunu kendin alman.Bisikletle idare et şimdilik:wiinkk:

bisikletle idare et diyosunda nasıl edeyim sakal bisiklette adamın anası ağlıyo ama motorda sağ elini kullanıp gidiyosun yani sıfır yorgunluk :pr: :pr:

:)

allah sabır versin ben 1 sene önce böyleydim ama Allah'a şükür şimdi var
biraz dişini sık olur birgün

bana izin veriolar ama kendi paranla alıcaksan al diolar....bizden bişi bekleme diolar yawww

Sana bi tavsiye. Eer ehliyetin yoksa bas vur. Zaten su an motorun olsada ehliyetin olmadigi için motora binemiyorsun. Ehliyeti almak da 3 ay sürüyor. Bu seni en az 3 ay oyalayacak demektir. Bu arada da ehliyet sahibi olacaksin. ikna etmen daha kolay olur.:wiinkk:

kardes bi süre motor kirala yaz mevsimindeyiz denize git takılyaaaa

olmuyoo abii...

motor kirala falan diyosunuzda zaten kiralıyorum ama kendi motorun gibi olmuyoo be abii yarım saat 1 saat kullanıyon sonra geri veriyon kiralayan varsa bilir kendi malınmış gibi zevk alamıyosun yanii ama yinede saolun... ehliyete gelince 16 yaşındayım şu an:) seneye 17 olcam yani motor alırken ehliyetede yazılcam :p başka önerilerinizide bekliyorum teşekkürler:cat:

yaw bende aynı durumdayım ama benim ehliyete yaşım tutmadığı için seneye alcam..... şimdilik bisikletle idare etmeye çalışacam allah bu durumdakilere sabır versin....

Valla aileniz seneye diyosa yatıp kalkıp şükredin, hertarafta onlarca kişi var 25 30 yaşında aliesi istemiyo diye kendi parasıyla dahi motor alamayan. sabredin derim!!!

bence de sabret hem bak yaşın daha 16 motor yaşını doldur ondan sonra motor al.

danger0' Alıntı:
Valla aileniz seneye diyosa yatıp kalkıp şükredin, hertarafta onlarca kişi var 25 30 yaşında aliesi istemiyo diye kendi parasıyla dahi motor alamayan. sabredin derim!!!
-katılıyorum
oncelıkle ehlıyetı dusunmelısın bence..!
bızımkıler motor kullanmama karısmaz ama
babama bana motor al desem ki boyle bırsey dıyemem....:queen: :)

ya ankaradaysan gel arada bir motor hasretini benim motorla gider diyecem daha ne diyeyim arkadaşım

en azindan ailen izin vermis, ben alicagim zaman 50 takla atmistim kandirabilmek icin :)

işte en zor durum bu... hiç geçez sanıosun bu günler ama bi bakmışsın motor altında. bende geçen seneden beri motor istiyordum (hıyarlık edip ehliye almaya çalışmadım) bi baktım motor seçiyorum galeriden. lakin ehliyet yok. şimdi de ehliyeti bekliyorum motor kapıda ( arada biniyorum :cherry: ). tavsiyem git hiç motor falan yokken ehliyet al. inan bana motor almaktan kolayı yok. kendine iyi bak ve dert etme :cat: birgün seninde olur...

Ben De 16 YaŞindayim.. Sen Gİbİydİm..babami Kandirdim Aldim Bİ Motor...ehlİyet Yok. Napalim Bİz İstİyoruz Onlar Wermİyor Ehlİyetİ.arada Bİnİyorum..ah Bİ Ehlİyetİm Olsa HİÇ İnmeme Motordan

Ben De 16 YaŞindayim.. Sen Gİbİydİm..babami Kandirdim Aldim Bİ Motor...ehlİyet Yok. Napalim Bİz İstİyoruz Onlar Wermİyor Ehlİyetİ.arada Bİnİyorum..ah Bİ Ehlİyetİm Olsa HİÇ İnmem Motordan

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar