imar barışı

adam hazine arazisine konteyner koymuş, etrafini çitle çevirmiş, imar affına başvuruyor.

şeytan istifa etsin artık.

Şeytan Türkiye yi gördükten sonra - burada bana hiç gerek yok ,bu Türkler bensiz de birbirini yiyor - diyerek nasibini başka yerlerde aramaya başlamış.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İmar barışı tapulu arazinin üzerine ruhsatsız yapılan, ya da ruhsat projesine uygun yapılmayan yapılar için.

Ayrıca 31.12.2017 den önce yapılan yapılar için geçerli.

İmar barışına sokarız diye aceleden yapılan bir sürü yapı yıkıldı geçenlerde karadenizde.

Moderatör
İmar barışı tapulu arazinin üzerine ruhsatsız yapılan, ya da ruhsat projesine uygun yapılmayan yapılar için.

Ayrıca 31.12.2017 den önce yapılan yapılar için geçerli.

İmar barışına sokarız diye aceleden yapılan bir sürü yapı yıkıldı geçenlerde karadenizde.

Sokarım imar barışına demişlerdir en sonunda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------

Şeytan Türkiye yi gördükten sonra - burada bana hiç gerek yok ,bu Türkler bensiz de birbirini yiyor - diyerek nasibini başka yerlerde aramaya başlamış.

Şeytan kendi üzerine vazife olmayan şeylerle niye uğraşsın. Yaradanla kul arasına girer o, kulu kula düşürmekle uğraşmaz.
Aha yanimda işte, bu çerezler sek gitmez diye kandirdi yine beni bu aksam.

imar affıyla bir sürü kaçak yapıya ruhsat verildi. korkunç bir şey lan bu!

Luukıs afiyet olsun . Çerez tamam , mey tamam da yanında yari kafadar olmayınca gider mi bu meret?

doğru bir uygulama değil bence de. Ama bizim köy yerinde arazi içinde olan eve ruhsat çıkaracagım bu şekilde. iyi mi olur faydası olurmu olmaz mı bilmiyorum.

Saçmalıklarla dolu. Eski eser yapılarda, grubu ne olursa olsun yani kültür varlığı, sivil mimari örneği vs bu tür yapılara eklenen bölümler, katlar hepsi affediliyor. Yahu eski esere kaçak kat yapan adamı nasıl affedersin? Bu kaçak katı nasıl affedersin?

doğru bir uygulama değil bence de. Ama bizim köy yerinde arazi içinde olan eve ruhsat çıkaracagım bu şekilde. iyi mi olur faydası olurmu olmaz mı bilmiyorum.

tarla vasıflı ise çıkaramazsın hocam
imar barışı 5403 sayılı kanunun hükümlerini durdurmuyor.
sadece yapı kayıt belgesi alıp elektrik su bağlatırsın

Lucas Ataşehir'e giderken uğrayabilirim gibi . Sanıyorum 20 - 25 kasım arası . Yalova da çok kargo dağıtımı yapmıştım 2000 yılında. Bir bardak çayını
içerim. Sonra Topçular , Eskihisar , Ataşehir. Selamlarla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tarla vasıflı ise çıkaramazsın hocam
imar barışı 5403 sayılı kanunun hükümlerini durdurmuyor.
sadece yapı kayıt belgesi alıp elektrik su bağlatırsın

yani, ateşkes

"imar barışı" yapı kayıt belgesi için ödenen rakam kadar artı tapu yenileme masrafı ödenirse tapuya da kaydedilebiliyor muş
bu konuda detay, pratik var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar