İman Gücüyle Motor Sürmek Diye Ben Buna Derim

yalnız yandan geçen araçlar hepsi şaşkın bakışlar hocada tık yokk yaa ne kadar rahat.. baktım bi ara duaya başlıcak zannettim heaa:queen:

gidona değneği sabitlese böyle kullanamaz.dengesinin bozulmaması için gidonun serbest olması lazım.isterseniz bir deneyin 1 metre bile gidemezsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gidona değneği sabitlese böyle kullanamaz.dengesinin bozulmaması için gidonun serbest olması lazım.isterseniz bir deneyin 1 metre bile gidemezsiniz.

Bende öyle düşünüyordum @kıkırdak'a uydum:cherry:

İlginç bir sürüş. Denemenizi tavsiye etmem. Fakat benim kafama bir soru takıldı. Şimdi bu adam kaza yapıp öteki tarafa giderse cennete mi gider? Cehenneme mi? Yada başka bir deyişle bunun gibi bir trafik canavarları hoca efendi cennete gider mi?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zekeriyya hocaya sorsan sehit olmustur der:):)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Korumaymış kask mış yalan.... En güzel korumaç iman mış... :p:p

Acaba bu gibi ülkelerde kaç kişi kaza yapıyo ve zayiat ne kadar?... :silent::silent:

Hayır zayiat az sa boşa para vermeyelim kastı ıvır zıvıra... Altı üstü bi abdest tamam.... :queen::queen:

bi ara namaza başlayacak zannetim wallaha

eeee arkadaşlar hoca nosurursa bizim gibi cemeat tekere kalkmalı değilmi

Benim anlamadığım 2 makas attığımız videolarımızı koyduğumuzda kilitleniyor ama bu videolar neden kilitlenmiyor??Gerekçeler trafik kurallarına aykırı video yayınlanamaz burada tamam ama bu videolar trafik kurallarına çok mu uyuyor admin abiler?
Lafım bu videoya yada yayınlayan arkadaşa değil

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar