İlknur "Nurrem" Sancar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye cok sevdik İlknur'u ki şimdi anlamadım. Yok yani sevmedik demiyorum da..

Bu konuya 61 cevap yazıldı 776 kere görüntülendi

cenkcim şu ambiansa baksana...hanımlara karşı aşırı bir alakamız yokmu sence...:silent:

BİSMİLLAH ne oluyor yahu bu siteye 64 mesaj var ortada .hemide 2 günde
NURREM
vallaha helal olsun hoşgeldin aramıza işallah dileklerin kabul olur eğitime verdiğin önem çok hoş .
kazasız belasız keyifli seyirler
Not : Tiger 79 geçmiş olsun kardeş aman dikkat kaş yapalım derken göz çıkartmayalım

öncelikle aramıza bir arkadaşın daha katılması çok sevindirici, her gün katılanlar oldugu gibi :)

bu arada geçen gece destinyfrock-kader ile taksimde idik, kız taksime bi park etti :D ordaki motorcu "kardeşlerimiz" :D yıktılar ortalığı
aaaa kızzzzz
aaaa cbr i varrrr :D
aaa harbi kız bu yaaa dokundum valla kızzz :DDD
sonrada biri gelip dediki ne tarafa gidiosun bizde belki o tarafa gidiyoruzdur :DDDD

ya hepinizi seviyorum ne diim ki seviorum işte

serkan a
criminal e
ayrı ayrı da selamlar eğer buraya uğramışlar ise

Denizli İl Temsilcisi
Ben denizli mt okay

:rendeer: :rendeer: aramıza hoşgeldin :rendeer: :rendeer:

arkadaşlar yani.................................
sizin işiniz gücünüz yokmu ya bu topic e yazanları listeliyip site bekarları diye teşhir edeceğim:queen:

dostdark' Alıntı:
sizin işiniz gücünüz yokmu ya bu topic e yazanları listeliyip site bekarları diye teşhir edeceğim:queen:

e sonuçta senin eline ne geçicek .... :silent:

Çok ilgili isen bu konularla ilgili bir topic aç ve bana hoşgeldiniz diyen arkadaşları rahat bırak....:bounce:

nurrem hoşgeldin..

Bir an önce Mavi AT ına pardaon TA na kavuşman dileğiyle.

mete_han' Alıntı:
Bu konuya 61 cevap yazıldı 776 kere görüntülendi

cenkcim şu ambiansa baksana...hanımlara karşı aşırı bir alakamız yokmu sence...:silent:
evet katılıyorum.. kızlara karşı bi ilgisi var sitenin genel olarak :) hoş geldin msjları ,motora yardım msjları , belki özelden görüşeli m buluşalım msjları .. :queen:

valla nediim :

dostdark' Alıntı:

yok o espirisine yazmış nurrem. .evet aslında bekarlar sitesine dönmüyorda değil bazen :) :rendeer:

Son düzenleme:
ahauahu, hala mı devam ediyo bu başlık. şaşırıyorum bazen :)

Ben hoşgeldin demişmiydim,evet evet,hatırlayabiliyorum hatta daha fazlasını demiştim,dileğim bu topiğin ömür boyu sürmesidir,bunu geleneksel hale getirelim ve herkes bu topiğin ilelebet güncel tutulması için uğraşsın ,ta ki moderatorlerden biri bu konuda artık moderasyona ihtiyaç var deyip,başlığı kilitleyene kadar.Tekrar hoşgeldin İlknur!!!

nurrem' Alıntı:
Merhaba ....

1 ay oldu sitenize üyelilk yapalı formlarınızı takip ediyorum.A2 ehliyet için sürücü kursu ararken sitenizi ve kursumu buldum..
Farklı bir riders grup da üyeliğim var ve eğitim alıp motorsikletleri tanımaya başladım kendimi geliştirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum genç yaşta kazaya kurban gitmemek için eğitimleri tamamladıktan sonra motorsiklet sahibi olmayı düşünüyorum ( Çünkü eğer ona şu an sahip olursam gözüm karadır sanıyorum parçalarımı yollardan toplarlar ...)
Motorsiklet büyük sevdam en yeterli olduğum zaman Mavi bir TransAlp
üzerinde yollarda olacağım....
::coool::
oncelıkle hos geldın ve iyi bir seçim yapmıssın transalp duşünmekle...
:cat:

merhaba,sitemize hoşgeldin ilknur:rendeer: bende senin gibi düşününmüş ve öncelikle ehliyeti cebe attıkdan sonra motor almıştım,sen doğru yoldasın:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar