ilkkez 600lükle köprüden geçirmek

Motosikleti
CBR650R , Activa125, Sh125
Yüksek cc motorlarda virajlarda dikkat birde gaza gelme köprüde viyadükte sorun yaşamazsın... kartlı hgs alırsın sorun olmaz

O kadar korkuyorsan iyi sürmeyi bilen bir arkadaşına tanıdıgına söyle o getirsin kardeş kendine güvenmessen başına birşey gelir kendine güven ve gaz verme dönerken sanın fren yapma sakın ön fre asagı düscek gibi hissedersen gazı hafifden kes ve bi anda gaz verme arka attımı mazalla korkunç şeyler olabilir ilk önce öz güven bende korkuyordum ilk motorumu aldıgımda kendime bir güvendim başıma hiç birşey gelmeden geldim vallaha ilk kendine güven gerisi olur sakın anıden vites atma veya düşürme bu 600 :) arkayı kitlerse arka kayar ve asfalt ile kanka olursunuz

Köprünün altından çok sular aktı, sen hala köprüyü geçemedin mi:S

er6n 650 cc ama max speed çok yüksek değil diye biliyorum isterse 1300 lük makina olsun araba seyrinde gibi sakin kullanımda acele etmeden amacına ulaşabilirsin kazaların çoğu aceleden oluyor motor bilgin zaten varmış sıkıntı yaşamazsın hayırlı olsun bu arada

İki gündür adam yok ortalarda. Ya köprüyü geçemedi yada motordan inmek istemiyor. Bari yemek yemek için dur olmadı merter mc e git arabaya servis yapıyorlar sanada yaparlar :)

Arkadaşlar geçtim geçtim :) hiç sıkıntı olmadı keza ybr den daha tahat geçtim :) iki gündür neredeyse motorun üzerinde uyuyorum . O yüzden yazamadım ki hala daha motorun üzerindeyim :) tek sıkıntım yarım saat hgs kuyrugunda bekledikten sonra kredi kartının geçmediğini öprenmiş olmam ve kaçak geçmem di :) motosohbet de ilk izlenimlerimi yazacağım az sonra :)

Arkadaşlar geçtim geçtim :) hiç sıkıntı olmadı keza ybr den daha tahat geçtim :) iki gündür neredeyse motorun üzerinde uyuyorum . O yüzden yazamadım ki hala daha motorun üzerindeyim :) tek sıkıntım yarım saat hgs kuyrugunda bekledikten sonra kredi kartının geçmediğini öprenmiş olmam ve kaçak geçmem di :) motosohbet de ilk izlenimlerimi yazacağım az sonra :)

İyi günler ben trafik şubeden, o motordan inin bi konuşcaz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar