- Konu Yazar
Günaydın arkadaşlar sıcağı sıcağına paylaşmak istedim. 1 ağustostan beri kullandığım motorla ilk kaza diyebileceğim şey geldi başıma. 2 haftadır işe(harbiye) büyükçekmeceden motorla gidip geliyorum ve istanbuldaki araçların tümüyle uğraşıyorum birkaç birşey atlattım ama bu ani oldu. Mecidiyeköy teknosanın solundaki ışıklara geldim onumde 2 araç var taksi ve onunde bir araba daha 30 ile sağından en öne geçicekken 1 saniye içerisinde kapıyı gördüm ve çarptım. Motor sağ kaldırıma bende kapıya meyil ettik. Full koruma olduğu için bedenime birşey olmadı sadece sol bileğimde ufak bir ağrı var. Kapıyı açan kadına söylendikten sonra eldiveni çıkarırken kadının kaçtıgını farkettim
sunny::sunny
arkadaki taksiciyle şöför geldi birşeyin var mı felan diye ona biraz çıkıştım şok halimden dolayı bari sen bak müşterin bakmıyorsa dikiz aynandan sen bak felan. Neyse hastaneye goturelım dedilerde işe geç kalmıştım zaten. Motoru kaldırdım sağ tarafta bi iki çizik birde egsozda boya surtunmesı olmuş biraz daha kredisinin ilk taksidini ödiycem içim ona acıdı gerçekten kimseye bişey demeden işe geldim.
Ne olucak böyle? Heran süpriz mi bekliycez? yoksa 10 la felan mı gidicez ne yapıcaz..
Ne olucak böyle? Heran süpriz mi bekliycez? yoksa 10 la felan mı gidicez ne yapıcaz..