İLK VİTESLİ MOTOSİKLETİM OLACAK NE ALMALIYIM

İYİ RAMAZANLAR HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM 19 YAŞINDA 170 BOY 55 KİLO ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM 3 SENEDİR SCOOTER KULLANIYORUM VİTESLİYE GEÇİŞ YAPMAK İSTİYORUM 7 8 ARASI BÜTÇEM VAR ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA HONDA MSX 125 E DENK GELDİM VE HEMCİNS LERİNDEN BİRAZ DAHA KÜÇÜK ŞIK TATLI BİR MOTOR SANIRIM BENİM BOYUMA KİLOMADA UYGUN SİZCE BUNU ALMALI MIYIM YOKSA BAŞKA TAVSİYENİZ VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

NOT : ÜNİVERSİTEYE GİTMEK İÇİN HAFTA SONLARI GEZMEK İÇİN UZUN YOL YAPMAYACAĞIM ASLA TEŞEKKÜRLER...

8500 bandına çıkabilirsen duke 125 de olabilir bence + msx grom'un lastikleri küçük, bence vitesliye geçiyorsan büyük tekerin yol tutuş ve denge avantajından da faydalanmalısın ;)

8500 bandına çıkabilirsen duke 125 de olabilir bence + msx grom'un lastikleri küçük, bence vitesliye geçiyorsan büyük tekerin yol tutuş ve denge avantajından da faydalanmalısın ;)

en fazla 8000 malesef daha fazla çıkamam lastikleri küçük evet peki başka öneriniz varmı daha uygun vitesli için

MSX 125'i doğrudan görmenizi tavsiye ederim, güzel ve kaliteli bir motosiklet ama küçük olması sebebiyle zaten bizi iplemeyen zekaların algısında daha da az umursandığını düşünüyorum. Zevkler tartışılmaz ama, sizin tercihiniz.

MSX 125'i doğrudan görmenizi tavsiye ederim, güzel ve kaliteli bir motosiklet ama küçük olması sebebiyle zaten bizi iplemeyen zekaların algısında daha da az umursandığını düşünüyorum. Zevkler tartışılmaz ama, sizin tercihiniz.

görüşünüz için teşekkür ederim msx i doğrudan gördüm üzerine oturdum boyum 170 kilom 55 olduğu için çok rahat ettim aslında tam bana göreymiş gibi geliyo motor biraz küçük sürülerin iplememesi birz sıkıntı yaratacaktır tabi doğru başka seçenek önerisi arıyorum bulamazsam eğer bunu almayı düşünüyorum

görüşünüz için teşekkür ederim msx i doğrudan gördüm üzerine oturdum boyum 170 kilom 55 olduğu için çok rahat ettim aslında tam bana göreymiş gibi geliyo motor biraz küçük sürülerin iplememesi birz sıkıntı yaratacaktır tabi doğru başka seçenek önerisi arıyorum bulamazsam eğer bunu almayı düşünüyorum

Commuter düşünürseniz YBR öneririm, bana göre commuter sınıfının en iyisi (bana göre öyle olmasa almazdım zaten :D). Ama para Duke'a yetiyorsa düşünün derim, Duke serisinin ağırlık merkezi acayip aşağıda ve bisiklet gibi bir ağırlık hissettiriyor. Üzerinde kafayı oynatsanız yönünü değiştirebilirsiniz, yönlendirmesi o denli kolay ve sıkışık trafikte bu yüzden hiç yormuyorlar.

Commuter düşünürseniz YBR öneririm, bana göre commuter sınıfının en iyisi (bana göre öyle olmasa almazdım zaten :D). Ama para Duke'a yetiyorsa düşünün derim, Duke serisinin ağırlık merkezi acayip aşağıda ve bisiklet gibi bir ağırlık hissettiriyor. Üzerinde kafayı oynatsanız yönünü değiştirebilirsiniz, yönlendirmesi o denli kolay ve sıkışık trafikte bu yüzden hiç yormuyorlar.

görüşleriniz için çok teşekkür ederim dikkate alıp söylemiş olduğunuz modeleri araştıracağım :)

commuter isterseniz ybr,tvs apache, cbf belki bajajın commuterları.

bahsettiğiniz motor güzel ama arkadaşlar endişelerinide belirtmiş. bence pulsara'da bakın hatta mümkün mertebe aklınıza gelen her modele bakın gidin bayiye oturun üstüne. en son karar verir. sonuçta 7-8 bin tl'de olsa para kolay kazanılmıyor.

commuter isterseniz ybr,tvs apache, cbf belki bajajın commuterları.

bahsettiğiniz motor güzel ama arkadaşlar endişelerinide belirtmiş. bence pulsara'da bakın hatta mümkün mertebe aklınıza gelen her modele bakın gidin bayiye oturun üstüne. en son karar verir. sonuçta 7-8 bin tl'de olsa para kolay kazanılmıyor.

haklısınız heleki bir öğrenci olarak kolay biriktirmedim pişman olmamam lazım bir daha okadar zevkle biriktiremem bu parayı commuter de olabilir dediğiniz modellere baktım aslında cok uygun öğrenci tipi CB 125 ACE modelini gördüm hondanın ve Bajaj Boxer bu iki model için bi fikriniz varmı

haklısınız heleki bir öğrenci olarak kolay biriktirmedim pişman olmamam lazım bir daha okadar zevkle biriktiremem bu parayı commuter de olabilir dediğiniz modellere baktım aslında cok uygun öğrenci tipi CB 125 ACE modelini gördüm hondanın ve Bajaj Boxer bu iki model için bi fikriniz varmı

ACE benim kurs motorumdu ve sıfırdı bana verildiğinde ama o alet ne gidiyor ne de duruyor. Ön fren kampana olduğundan çok çabuk ısınıp iptal oluyor, kuryelik için mantıklı ama şahsi kullanım için çok kötü. Malzeme kalitesi de çinliden biraz iyi ama bir Honda değil.

ACE benim kurs motorumdu ve sıfırdı bana verildiğinde ama o alet ne gidiyor ne de duruyor. Ön fren kampana olduğundan çok çabuk ısınıp iptal oluyor, kuryelik için mantıklı ama şahsi kullanım için çok kötü. Malzeme kalitesi de çinliden biraz iyi ama bir Honda değil.

haklısınız peki bajaj boxer hakkında bilginiz varmı

cbr 125 al veya yzf 125 boy sorunu bendede var ninja 300 aldım ama seni aşabilir 21bin fiyatı, birde güçlü gelir diye düşünüyorum.

Bence de buyuk lastigin tadina bir bakin. Ybr125 olabilir ustune paraniz kalir ekipman, egitim vs ayirirsiniz...
Acikcasi msx yasadiginiz yerin trafigi ve motora olan saygisini da goz onunde bulundurmanizi gerektiren bir motor, ankara veya istanbul gibi sehirlerde kesinlikle cok zor olur. Evet cok tatli sirin bir motor, msx degil ama lifan pony var cakma msx onu kullanmasi asiri zevkliydi eminim msx daha zevklidir ancak buyuksehirlerde herkesin egosunu tatmin etmek icin aldiklari jiplerin yaninda kimsenin umrunda olmazsiniz... Haftasonu gezmelerinizi zehir etmeyin kendinize, ybr falan bakin derim. Hayirli olsun simdiden.

CxAnKACx e kesinlikle katılıyorum eğer ilk vitesli motorunu alıcaksan bence en iyisi ybr al hem paranda artar sıkıntı çekmezsın şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullan :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar