İlk Vitesli Motor Önerisi

Merhabalar vitesli bir motor alıcam kendime ufak cc li daha önce scooter tecrübem var 2 sene kadar vitesliye geçmek istiyorum istanbulda ikamet ediyorum daha önce hiç vitesli motor kullanmadım önerilerinizi alabilirmiyim sıfır almak istiyorum mondial 125 mh drift hakkında ne düşünüyorsunuz tamam çin malı motorsiklet fakat japon alsam sıfır altımda heba olur diye korkuyorum .

dikkatli kullanır ve bakımını yaparsan heba olmaz.
mondial drift başlangıç için ideal, ben cbr 250r ile başladım :)

Elinizde kalmıcak bi motoru tercih ederseniz sizin yararınıza olucaktır elbet. MH DRİFT, CR1, PARS, bütçeniz varsa APACHELER bunlar seçenekler. Zaten bu tür motorlar size pek sıkıntı çıkartmaz güzel ve günlük kullanım motorlardır satarken de piyasalarında pek oynama olcanı tahmin etmem. Parçaları deseniz zaten ucuz bakımları aynı şekilde uygun ve kolaylıkda. Yani durumunuz bütçeniz varsa güzel bir seçim olarak size APACHE önerebilirim. İlk deneyiminiz filanda olsa 1 hafta içerisinde bütün vites aksamını filan öğrenmiş olursunuz zaten zorluk çekmezsiniz.

tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar bir ara apacheye heves ettim sonra düşündüm kendi kendime ilk vitesli motorum olucak kırıp dökmiyim falan bakalım ama napcaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar