İlk ve umarım son kazam

çok geçmiş olsun arkadaşım.allah bir daha tekrarını göstermez inşallah.

Motosikleti
BWS 100
çok geçmiş olsun
Allah korumuş yine ucuz atlatmışsın
inş. dediğin gibi ilk ve son kaza'n olur...
herkese kazasız belasız sürüşler....

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Dikkatli ol. Motosikleti kullanırken görebildiğin araçların sürücülerini takip et ne yaptıklarını görürsün az çok. Bunu yapman olabilecek tehlikeleri sezmende yardımcı olur. Araçların aynalarına bakarak sürücülerin yüzlerini nereye baktıklarını vs. görebilirsin.

Arkadaşım geçmiş olsun öncelikle. THE_LANCET' in dediğini ben de yaparım. Dikkatini yoldan fazla ayırmadan sürücüleride kontrol etmekte fayda var. Dün 3 şeritli yolda orta şeritten giderken, sağ önümdeki araçtaki adam, seyir halindeyken cep telefonuyla konuşmayı aşmış, mesaj yazıyordu. :pr: Gülermisin ağlarmısın durumu yani. Ben şaşkınlık içinde adamın daha neler yapabileceğini izlerken, yavaş yavaş benim bulunduğum şeride doğru geçmeye başlarken kornaya basınca adam birden araç kullandığını hatırlayıverdi ve panikle küçük bir zigzag yaparak düzeltti arabayı. Kısacası trafikte gözünü dört açmak lazım. Hani bir söz var ya "Daş düşebülür, ayu çıkabülür"... Tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Beterinden saklasın. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

geçmiş olsun arkadaşım.tutanağı tuttukdan sonra. ehliyetin var sayıyorum. karşı tarafın; sigorta poliçesi, ruhsat,ehliyet fotokopilerini aldın mı? eğer bunları aldıysan suç karşı tarafta olduğunu da belirten tutanak tuttuysanız. trafik sigortadan motorun tamir masraflarını alabilirsin. ben geçen hafat kaza yaptım bunların hepsini yaptım. masrafları trafik sigortadan alacam . inşallah. tekrar geçmiş olsun.

Evet hocam aldım bunların hepsini. Tutanağı da adam suçlu şekilde tuttuk. Bende hasarımı trafik sigortasından alabileceğimi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar