Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş motola yolculuk altındaki ne olursa olsun cefa ve mücadele ister ama buna karşılık çok zevklidir ben uzun yola çıkacağım zaman hep şunu düşünürüm bisikletle dünyayı gezen var hadi buda yetmedi ybr ile gezen var senin sym biraz konforlu bile:cat:
Gitmeye gider tabii. Yalnız motosikletin zorlanmadan yaptığı hız uzun yolda sana yeterliyse keyif verir. Birde sürekli limitlerde dip gaz gitme, motosikletine zarar verir.
250cc'ye çok rahat gidersin. 150cc'yle hiç kasmadan, etrafı seyredek Bandırma-Ayvalık yolu 5 saat çekiyor, İzmir'den 7.5-8 sürer. Ama sakın Çanakkale'den falan gitme, gir Bandırma'ya feribotla geç.
Bence keyifli bi yolculuk olacaktır.ben x-max imi balıkesrden istanbula getirdim rodaj donemi olmasına ragmen cok keyifliydi.uzunyolda unutmaman gereken şey hava ve yolun duruma göre hızını ayarlamak olacak.Hayırlı yolculuklar kardeşim.
öncelikle yolun açık olsun arkadaşım.sitemiz de uzun yol maceralarını anlatan dostlarımız var hepsini incele derim.buarada 150 zat'la iki kere izmire gidip gelmiş arkadaşım var.ayrıca yine forumlarda 150 zat'la trabzona kadar giden dostlarımız var.gidilir gidilir
İlk once iyi yolculuklar dilerim. Dusuk cc ile uzun yol yapmanda tek farkın daha duşuk hızda seyretmek ki zaten kurallar da bunu gerektiriyor(80...) birde daha fazla mola verirsin. Ozellikle ilk uzun yolunsa yabana atılmayacak bir mesafe olduğunu unutma 1-1 bucuk saatte bir otur suyunu iç dinlen senden ricam. Tekrar iyi yolculuklar kazasız belasız git gel haberini bekliyoruz :cherry: