İlk trafik kazam

evet arkadaşlar tam motoru alalı 1 yıl oluyordu ki ilk trafik kazamı yapmış bulunmaktayım. Kadıköy göztepe köprüsünden geçtikten sonra bir aracın sinyal vermeden sağa girmesi sonucu tam önüme çamur birikintisi geldi ve frenleyemedim araba soldan bana carptı carparken motoru bıraktım ve bende ufak bir diz ağrısı oldu çok şükür kurtulduk motor yerde sürüklenince sağ taraftan fren maneti ayna gösterge paneli ve gidon iptal :) tutanağımızı tuttuk fakat sonucu bekliyorum eğer bu forumdaysa o gün duran cbr 600r lı arkadaşa teşekkür ediyorum sağolsun bişey var mı yok mu diye sordu. Şimdi gelelim asıl meseleye tam motoru değiştirme düşüncelerindeydim ki aile motora binme diye ısrar etmekte ne yapıcağımı bilemiyorum gerçekten siz ne kadar dikkatli olursanız olun istanbul sürücüleri iyi değil önerilere açığım ne yapmalıyım ?

4LB2mQ.jpg
[/url][/IMG]
4LB2R4.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
BWS 100
Geçmiş olsun, Motosikletten vazgeçme arayacaksındır kesinlikle.
Motosikleti değiştirmeye bak sen, yuvarla bi japon :)

Bana kalsa motoru yaptırmadan çekecem kredi alacağım bir japon ama etraftaki insanları üzmek istemiyorum neyse zaman verdim onlara motor benim için yaşam tarzı olmuş bunu anladım :)

Geçmiş olsun. Büyük bir şey olmaması sevindirici
kavşak ve dönüşlerde arabaları geçmeyip arada mesafe bırakma olatını hatırlatalım

Geçmiş olsun. Siz motosiklete binmeyince ne olacak ? Ömrünüz mü uzayacak ? Siz emniyet tedbirlerinizi alıp , dikkatli kullanın takdir Allah'ın.
Tekrarını yaşamamanız dileği ile :king:

Geçmiş olsun kardeş iki teker sevdası bambaşkadır vazgeçemessin:wiinkk:

geçmiş olsun,sizde problem yoksa problem etmeyin,motorunuzu elden çıkarın ve istediğiniz makineyi alın.

Geçmiş olsun.. Açıkcası çok öngörülebilir bir kazaymış.. Hafif yaralar ve uygun fiyatlı bir motosiklet ile kazayı atlatmanız sizin yararınıza olmuş..

Bende olaya öyle bakıyorum takdir Allah'ın o zaman bir süre bekleyip yeni motora arayışa geçelim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar