L3 oluyo heralde bizim motorlar genelde?
Ruhsat ta yazıyor
L3 oluyo heralde bizim motorlar genelde?
işte önden çekiyor, önde plaka yokradar ile hız tespiti yapan araçlarda trafik videoya çekiliyor.
Yazarsanız biz de dikkat ederiz..cezayı nerde yediniz tam olarak?
Bende 3 km yüzünden 290 yemiştim.Kağıdı hatıra olarak sakla derim![]()
cezayı otogar pınarbaşı yolunda yedim:s orda genelde koyuyolardı zaten ama kaldırmıslardı simdi tekrar başlayınca sansıma bana denk geldı:Scezayı nerde yediniz tam olarak?
senınkısı gercekten guzelmıs :dgeçmiş ve vatana millete hayırlı olsunale:
antalyadan istanbula dönüyorum,sanırım burdur girişiydi trafik polisi durdurdu.evraklar beyefendi dedikten sonra 162 km/s ile radara girdiniz dedir: yahu arkadaş motor cbf 150,160 kadran var yanlışınız olmasın bu motor 120 km/s üzerine çıkmaz dedim. nuh diyor peygamber demiyor anlatamadım.allahdan diğer polis geldi yok amirim o motor benimkinin aynısı çatlasa o hıza çıkmaz diyip adamı ikna ettide yırttım...yoksa anlat derdini marko paşaya olacaktı...
ya arkadaşlar bir trafik memuru ceza yazmak isterse neyapar eder bişeyini bulur 2010da ceza yemişim haberimyok ewe kagıtda gelmedi aynı yerde 2 defa ceza yemişim ardı ardına 1 gün arayla olaya geliyorum 2011in ortalarında haberim oldu faizle birlikte 290 tl ödedim araştırdıgımdada ara sokakda ters yönden gitmişim ya tersyön oldugundan bile haberimyok bildigin daracık arasokak trafikle alakası olmayan bir yol geçenlerde yine trafikteyim bi arkadaşı gördüm yolda aldım arkama ewe gidiyoruz polis durdurdu neymiş arkadaki adamın kaskı yokmuş saolsun ordanda 72 tl geçirdi bu pazarda gezi düzenledik yawaş yawaş gidiyoruz polis el yaptı durdum bana diyoki plakan silinmişceza yazacam plakanında tek 1 harfi silinmiş
yani naparsanız yapın buluyorlar bişeyler dewletimiz sagolsun vergilerimi yatırıyorum sigortamı muaynemi yaptırıyorum ama saçma sapan sebeplerden ceza yiyorum
senınkısı cok acı bı durum be abı:Sya arkadaşlar bir trafik memuru ceza yazmak isterse neyapar eder bişeyini bulur 2010da ceza yemişim haberimyok ewe kagıtda gelmedi aynı yerde 2 defa ceza yemişim ardı ardına 1 gün arayla olaya geliyorum 2011in ortalarında haberim oldu faizle birlikte 290 tl ödedim araştırdıgımdada ara sokakda ters yönden gitmişim ya tersyön oldugundan bile haberimyok bildigin daracık arasokak trafikle alakası olmayan bir yol geçenlerde yine trafikteyim bi arkadaşı gördüm yolda aldım arkama ewe gidiyoruz polis durdurdu neymiş arkadaki adamın kaskı yokmuş saolsun ordanda 72 tl geçirdi bu pazarda gezi düzenledik yawaş yawaş gidiyoruz polis el yaptı durdum bana diyoki plakan silinmişceza yazacam plakanında tek 1 harfi silinmiş
yani naparsanız yapın buluyorlar bişeyler dewletimiz sagolsun vergilerimi yatırıyorum sigortamı muaynemi yaptırıyorum ama saçma sapan sebeplerden ceza yiyorum