- Konu Yazar
Arkadaşlar dün trafiğe çıktım.Ehliyet almak için sınava gireceğim yerde motorsiklet sürdüm.Kendi şeridimde yavaş yavaş giderken sağ taraftaki şeridde arabalar vardı bende sol şeridden yavaş yavaş gidiyordum arkamdan arabalar kornaya basmaya başladı ben panikledim sağ tarafa geçeyim dedim bu sefer servis şöförü beni sağ taraftan geçiyormuş yanımdan sıfır geçti direksiyonu sol tarafa kırmasaydım Allah(C.C) korusun başıma çok kötü şeyler gelebilirdi.Benim elim ayağım titredi korkudan bayılacaktım.Bu travmanın etkisini daha atlatamadım.Bu olaydan ailemin de haberi oldu ve asla motor kullandırmam seni diyorlar.Sen ne kadar dikkatli sürsende araba sürücüleri yüzünden motor almaktan vazgeçtiler.Diyeceğim şu ki ben aslında motorsiklet kullanmaya çok hevesliydim çok seviyordum ama bunlar başıma gelince benim de hevesim kaçtı.Bu travmayı atlatabilir miyim acaba ? , niye motorsiklet kullanıcıları hep sağdan gidip sıkıştırılmak zorunda Türkiye'de her zaman böyle mi olacak gerçekten eğer böyleyse ben kullanamam ! Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ?