motorunun maksimum torku hangi devirlerde ise o devirlere debriyaj çekili iken gel. gazı kesmeden debriyajı sert bir şekilde bırak. totonun daha geriye gidecek payı var bu nedenle ağırlığını daha geriye verebilirsin. Motorunun gücünün tekere gelmesi için yeterli olacağonı düşünüyorum ama olmazsa kolların ile de gidonu debriyajı bırakır bırakmaz kendine doğru çekebilirsin. Arka frene basmaya hep hazırlıklı ol. tekerin fazla kalkmasını arka fren kontrolü ile engelliyebilirsin. Sanırım gidon amortisörün de yok eğer sert bir şekilde kontrolsüz kafayı indirirsen tank slapping e de gelebilirsin bu tür faktörleri hep göz önünde bulundur ve böyle bir durum olmaması için önlemlerini al.
Hep trafiğe kapalı alanlarda denemelerini yapmanı da temenni ediyorum.
Barodi şeytna uyma.
Once bisikletle felan yap. Dengen nasil onu anla.
Sonra motorla denersin.
bu iş denemeden düşmeden motoru kırmadan öğrenilmez bu kesin aslında en güzeli 3 kişi 10.000 tl çakıcan bir 4 silindir (600 f olur mesela )full ekipman kapalı bir alanda deneye deneye düşe kalka öğreneceksin başka çözüm yok aklımda
deli gibi yapmak denemek istiyorum ama yemiyor grenajın bir parçası 1500 ile 2000 tl arası
şöyle bir koruma demiri takacaksın sonra rahat rahat yaparsın düştü düşecek konularından korkuyoruz
http://i.ytimg.com/vi/ngReJq8kcR0/maxresdefault.jpg
arka lastiğin havasını 3-5 psı düşürüp lastikler ısındıktan sonra yapın teker çalışmanızı.
aynı şehirde olsaydık bir kişi daha bulduk mu dediğim projede bir senede tek teker arifi bile geçeriz :queen:
2)Arkaya oturduğun için patiye düşüyor zaten arkaya yükünü veriyon arka lastik çok tutunduğu için patiye düşüyor.
muay thai yapıyorum malezya, tayland yabancı değil kualalumpur da oturup ağlayacaktım, malezya diyip geçiyoruz. bir çok konuda bizden daha iyi gelmişti adamlar.