İlk Motosikletli Türk Gezgin ...."Osman Gürsoy"

valla helal nasıl bir cesaret, bende 250 cc. motor var, 150 km. yola çıkarken 50 kere düşünüyorum, zaten bunu da bir kere yaptım :) çok duygulandım, videonun sonundaki kasklı halini ve siyah beyaz fotoları görünce.. İşallah onun yaşına gelince, bende de bu kadar anı,yaşanmışlık ve macera olur..

valla helal nasıl bir cesaret, bende 250 cc. motor var, 150 km. yola çıkarken 50 kere düşünüyorum, zaten bunu da bir kere yaptım :) çok duygulandım, videonun sonundaki kasklı halini ve siyah beyaz fotoları görünce.. İşallah onun yaşına gelince, bende de bu kadar anı,yaşanmışlık ve macera olur..

Haklisiniz insan dusunmeden edemiyor yollar kalabalik, babam anlatirdi 70 li yillarda motosikletle eskisehir'den ankara'ya giderken yolda 3 bilemedin 4 tane arac gecerdi diye simdi cikalim yola bakalim kendini bilmeyen hatta motosiklet suruculerini hice sayan kac kisi geciyor yanimizdan

Hala su motorla suraya gilidirmi soruları soruluyorsa bu konuya bakılmalı arkadaş giden herşeyle gidiyor

konuyu okumadan yazıyorum osman abimiz şu an orduda yaşıyor olması lazım karadeniz turu yapanlar kendisini mutlaka ziyaret etsin geçen forumda okudum scooter le rusya turu yapan arkadaşımız kendisini ziyaret etmişti hatta giderken uğrayamayıp dönüşte uğramıştı osman abi kendisini merak etmişti yanlış hatırlamıyorsam yaşayan tarih mutlaka görülmesi konuşulması gerekir

osman abiyi mutlaka ziyaret edin

http://www.youtube.com/watch?v=RXPMEV_rPAA belgesel fragmanı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar