İlk motosikletimi alıcam

Arkadaşlar hayatımda motosiklet kullanmamış adamım... Honda CBR1000RR baya ilgbi çekti ama pat diyede onu alsam olur mu yoksa scooter tarzı bişeylemi başlamam uygundur? Gerçi turing lerde fena değilmiş :silent: ehliyeti daha alıcam...

ne yapıyorsun arkadaşım biranda 1000cc yapma gözünü seveyim hayatın bu kadar değersizmi tavsiyem ilk önce ehliyetini al sonra honda cbr125r al onunla başla sonra buyutursun benim bile kaç senelik tecrubem var 600cc almaya korkuyorum o yuden şimdiden 250cc hyosung düşünüyorum sendde oyle yap küçükten buyuğe doğru git

tamam önce bi ehliyeti alalımda hayırlısıyla :) benimde gözümü korkutmuştu 1000RR :)

Ya şu yarış motosikletinede yarış tulumu lazım şimdi izmirde satan yer biliyor musnuz :)

Son düzenleme:

GKN

sen bi ehliyet al
hazır kışta geliyo
kışın ortasında fiyatlar iice düşer
o zamana kadar 2-3 ay geçeceği için yeniden konu açarsın
bizde başlarız yazmaya
abi 1000 lik olurmu 1000lik al mezarını hazırlayalım falan
bi kamyon polemik yaparız
bazılarımızda sosyal msj verir
en son bi modumuz girer ve neden yüksec cc li ile başlanmaz başlığını yollar ve konu kitlenir:):queen:

sne bi ehliyet al
konuşuruz gene:):cat:

Son düzenleme:
1000rr alacağınız paranın 50'de 1'iyle bir kursa gidip birkaç ay eğitim alın. yol eğitiminin ardından pist eğitimi bile alabilirsiniz. zaten gideceğiniz yerde küçük motorla eğitime başlayacaklardır. aldığınız kurs sonunda (ehliyet kursundan bahsetmiyorum karıştırmayın) istediğiniz hacimde motor alabilirsiniz. ama mutlaka eğitim alın! 1000rr üstün bir yarış makinesidir. bu yaptığınız "araba kullanmayı bilmiyorum ama bir f1 aracı almak istiyorum" demek gibi.

Honda'nın kurslarına katılmayı düşünüyorum :)önce bi ehliyet alalımda (gerçi kursa ehliyet gerekmiyomuş ama olsun..) Race mi Turing mi bi türlü karar vermiş değilim şahsen... kız arkadaşım turing diyo ben race diyom :p

1000rr alacağınız paranın 50'de 1'iyle bir kursa gidip birkaç ay eğitim alın. yol eğitiminin ardından pist eğitimi bile alabilirsiniz. zaten gideceğiniz yerde küçük motorla eğitime başlayacaklardır. aldığınız kurs sonunda (ehliyet kursundan bahsetmiyorum karıştırmayın) istediğiniz hacimde motor alabilirsiniz. ama mutlaka eğitim alın! 1000rr üstün bir yarış makinesidir. bu yaptığınız "araba kullanmayı bilmiyorum ama bir f1 aracı almak istiyorum" demek gibi.

:cat: + korumalıklarında tam olması lazım!! sakın eksik etme hiçbirini dizlik bellik kask.........:rendeer:

bak hayabusa die bi motor var ondan al bence güsel şirin bi motor tam yeni başlayanlar için ideal bi motor al kurtul bu hayattan :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar