ilk motosikletim ve basımdan gecen toplu olaylar :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar motorumu nisan ayında almıs olsamda herseyini elleyim bu hale soktum suan 8.600 de km teli az önce koptu toplam bu scooter la yapmıs olduğum km ortalama 5.300 km civarında yol yaptım bu sürec icerisinde 1 kere yatırdım motoru 1 kere babam yatırdı bizde hasar yok motorda vardı onuda gecen ay kendi ellerimle boyayarak kapattım . motora yaklasık 1000 km önce krank . falan değişti motorumdan memnunum ama diyorum tekrar cin malı almayın :cherry:

tanrı tekerinizi yerden kesmesin kazasız belasız sürüsler dileğimle.....:rendeer:

http://img69.imageshack.us/img69/1597/dsc04406a.jpg
http://img204.imageshack.us/img204/3836/dsc04409g.jpg
http://img510.imageshack.us/img510/9181/dsc04410p.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/1488/dsc04424r.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/5843/dsc04423.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/2884/dsc04422x.jpg
http://img80.imageshack.us/img80/4470/dsc04424l.jpg

Son düzenleme:
Güzel, ben de yatırdım motoru ama pederle beraber ,yatırmadan önce 70'le ön lastikten şahine sol ön çamrluktan bindirdim bilardo topu gibi sola savrulduk,az ilerde de 30'la düştük, Allah korudu:cherry:

alahtan sahine vurmussun :cherry: daha kaliteli biseye vursaydın dusunemiorm ..

Eller biraz sıyrılmıştı o zaman eldiveni icad edemedik:mrgreen: şahinin üzerine yürüdüm 5 tane izbandut gibi genç çıktı şahinden neyse korktular azıcık beni terminatör falan sandılarsa:mrgreen: kask kocaman xl motorla verilenden. Şahinin çamurluk yamuldu bizim de ayaklık helalleştik.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cat:
bende trafikte giderken mümkün oldugu kadar kus serisi arabaların arkalarından gitmeye gayret gösteriyorum...eski model arabaları daha cok tercih ediyorum...:cherry::cherry:

:queen: helallestiyseniz iyi abi ya :cherry: bende ilk defa girdiğim bi yoldan hızlıca giderken tumsekten havalanıp otobüsün önüne ucmustum allahtan söför abi yavas gidiyordu ben otobüsün altına motor trafiğin ortasına öyle kurtulduk :D olayın kötü yanıda motoru aldığımda daha 2 saat olmamıstı :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

bende trafikte giderken mümkün oldugu kadar kus serisi arabaların arkalarından gitmeye gayret gösteriyorum...eski model arabaları daha cok tercih ediyorum...:cherry::cherry:

kus avı sezonu zaten bitmiyo bildiğm kadarıyla istediğini indir :cherry:

ankara da uçuyor hala kuşlar evet çok ama istanbul da kalmadı nerdeyse

abi cok güzel mtorun aynı bnmki gibi ama ön camurluk bide kırmızı veya yesil jant seridi cektinmi of!

Geçmiş olsun :rendeer: Siz siz olun kuş serisi arabaların arkasından gitmeyin çok sakat oluyorlar :)

Geçmiş olsun :rendeer: Siz siz olun kuş serisi arabaların arkasından gitmeyin çok sakat oluyorlar :)

Doğru, 2 tane otobüsü solladım ardından bir kuşa çarpmadan geçemedim:mrgreen:

abi cok güzel mtorun aynı bnmki gibi ama ön camurluk bide kırmızı veya yesil jant seridi cektinmi of!

saol ön camurluk kazada kırıldı ondan sonra yaptırmadım :cherry: şimdi oraya çapraz bağlantılı u şeklinde demir yaptırıp oraya büyük sis farı koymayı düsünüyorum . jant şeritide kırmızı yapmıstık jantların boyası dekarasyon boyası olduğu icin tutmadı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen: helallestiyseniz iyi abi ya :cherry: bende ilk defa girdiğim bi yoldan hızlıca giderken tumsekten havalanıp otobüsün önüne ucmustum allahtan söför abi yavas gidiyordu ben otobüsün altına motor trafiğin ortasına öyle kurtulduk :D olayın kötü yanıda motoru aldığımda daha 2 saat olmamıstı :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

kus avı sezonu zaten bitmiyo bildiğm kadarıyla istediğini indir :cherry:
onlar bizi indirmeden dimi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 ----------

ankara da uçuyor hala kuşlar evet çok ama istanbul da kalmadı nerdeyse
aslinda ecelime susuyorum kus serilenini pesinden giderek...neden mi...
ankdaki kus serisi arabalarının coğunu (doğan sahin ağırlıklı) maganda ickici deli insanlıktan nasibini almamis insan görünümlü hayvanlar kullanıyor...genel olarak söylüyorum hepsi değil...
birisine carpsam arkadan aha arabaya carptı diye gelip canımızı alır....az zarar edeyim derken candan oluruz...
tecrübeyle sabittir...
çok iyi bi arkadasımın doğan slx i var...sıkıyosa bırısı gelip carpsınsana diyor...

iyi söylüyosun güzel söylüyosun ama çin malları olmasa tamirci arkadaşlar ne yiyecekti :) düşünsene benim 44 yaşındaki jawa hala dip diri ama çin malları 4 yılı zor diyor

iyi söylüyosun güzel söylüyosun ama çin malları olmasa tamirci arkadaşlar ne yiyecekti :) düşünsene benim 44 yaşındaki jawa hala dip diri ama çin malları 4 yılı zor diyor

haklısın abi ama iste para olmayınca bunlara kacıyoruz bide acemiliğimi bu motor üzerinde attım parcası ucuz diyebunu almıstım hata pismanmıyım değilm ama almasınlar cin malı

Kırmızıda duruyordum önde 2 tane motor vardı bende ısığa bakıyordum millet yürüdü bende gazı açmam çatırtı koptu mondial rf150 nin plakalığını indirdim benim ön çamurluk çizik kaldı:cyclopsanBen dikkatsizlikten çarptım ama fren mesafesinde lastiğin önemi çok...

normalde frenlerimi kontrol etmeden yola cıkmam dün bi aksilik oldu cıktım arka frenim zayıftı az hızda ön frenle durduğumdan önemsemiyordum otobana cıkmam lazımdı maslaktan cevre yoluna girdim taksim e gidicektim kaptırmıs gidiyordum önümde aniden trafik olustu firenlere asıldım baktım benim az tutan arka frenim hic tutmuyotdu balatalar komple bitmis arabalara carpmamak icin aralara girdim hayatımda böyle bise yasamamıstım cok korkunc bi olay eyseki gidip hemen değiştirdim frenleri rahat rahat biniyorum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar