İlk Motosikletim Olacak

Selam Arkadaşlar.

17 Yaşındayım kısmetse ehliyetimi alacağım. Babam artık motor almanın zamanı geldi dedi :) Bende kendime motor seçmeye başladım fakat karar veremiyorum :) Sizden Yardım istiyorum :)

==> 2000 TL bütçe.

==> Commuter tipi bir motor istiyorum.

==> Güzel Gözükmesi benim için önemli.

==> 0 olacak.

==> 1,72 boy 60 kilo babamda binecek oda 1,80 boy 90 kilo.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. ( Konuyu yanlış yere açtıysam affedin beni sayın yöneticilerim :) )

Japon almanı öneririm. Ybr 125 veya Cbf 150... 2000 liralık bütçeyle bunların sıfırını bulman zor kardeşim, anca scooter alırsın.. yada bu dediklerimin 2.elini..

Aslında 2. elde olur fakat temizini bulmak önemli :) Mersinde temiz motor bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer.

bencede 2.el japon al bulamazsan o paraya mondial 125 mg deluxe alabilirsin ama ondada şekil yok

Hani varya Mondial, Kuba ,Çelik, Arora gibi markalar bunlardan hangisi diğerlerine göre iyidir ? Ne tavsiye edersiniz ?

Hani varya Mondial, Kuba ,Çelik, Arora gibi markalar bunlardan hangisi diğerlerine göre iyidir ? Ne tavsiye edersiniz ?

hepsi aynı sıfır olacak diyorsun ve 2000 tl bütçe
sen bunlardan birini alacaksın belli,
ama bir o kadar daha verip sıfır ybr veya cbf 150 alabilirsin,
ömürlük binersiniz babanla.,

Fena değilmiş aslında :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

hepsi aynı sıfır olacak diyorsun ve 2000 tl bütçe
sen bunlardan birini alacaksın belli,
ama bir o kadar daha verip sıfır ybr veya cbf 150 alabilirsin,
ömürlük binersiniz babanla.,

Onların sıfırını alacak durumumuz yok şu anda. Olursa 2. el oda temiz bulmak biraz zor :)

Fena değilmiş aslında :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

Onların sıfırını alacak durumumuz yok şu anda. Olursa 2. el oda temiz bulmak biraz zor :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-hiz-tutkunlarina-60380239/detay/?

Çok az yakan,japon kardeşi bi motor.Hiçbi çinle kıyaslanamaz.Görüntüsü de çok hoş sınıfına göre.350 lira daha zorla bütçeni,çin alacağına bunu al.Aksi taktirde 2.000 e çin alırsan bile 1 sene içinde 350 den fazla masraf edersin :) SYM taş gibi motordur.Senin ilacın bu motor,bence arama daha :) Ufak bi pazarlık yap,anlaşırsanda alırken aynalarınıda al sonra doya doya bin :)

Son düzenleme:
çin malında mondial al yedek parça sıkıntısı çekmezsin ama zipposun tavsiye ettiği motor seni daha çok tatmin eder yada YBR

çin malında mondial al yedek parça sıkıntısı çekmezsin ama zipposun tavsiye ettiği motor seni daha çok tatmin eder yada YBR

Sen de yakın başlığı açmamışmıydın bu aralar, :silent: hani tavsiyeleri aldın, motosikletini aldın, kullandın da tavsiye verme seviyesine geldin :)

Çinden gelen motosikletler belli fabrikalardan çıkıyor bildiğim kadarıyla, yedek parça sıkıntısı hiçbirinde yok denecek kadar az. Mondial, kuba sym, birde pioneer 200cc vardı, forumda kullanıp 50000 üstüne gelen var. İlk motosikletlerde görüntüden çok çıkaracağı problemler ile ilgilenin bence. İleride satıp daha güzel görüntülüsünü alırsınız ama ilk motosikletten problem çıkartma ilhtimali olanla uğraşmayın, motosikletten soğursunuz :)

Sen de yakın başlığı açmamışmıydın bu aralar, :silent: hani tavsiyeleri aldın, motosikletini aldın, kullandın da tavsiye verme seviyesine geldin :)

Çinden gelen motosikletler belli fabrikalardan çıkıyor bildiğim kadarıyla, yedek parça sıkıntısı hiçbirinde yok denecek kadar az. Mondial, kuba sym, birde pioneer 200cc vardı, forumda kullanıp 50000 üstüne gelen var. İlk motosikletlerde görüntüden çok çıkaracağı problemler ile ilgilenin bence. İleride satıp daha güzel görüntülüsünü alırsınız ama ilk motosikletten problem çıkartma ilhtimali olanla uğraşmayın, motosikletten soğursunuz :)
aynen öyle zaman cabuk ilerlıyo

Babam artık motor almanın zamanı geldi dedi :)

Baban eski motorcuymuş, güzel insanmış, babana buradan selam gönderiyorum, saygılar dede \o
Dede bildiğimiz anlamda değilde "eski motorcu KM'leri saymayı artık bırakmıs insan" anlamında

Kardeş mondıal hepsinden iyidir 125 ukt al en iyisi hem az yakıyor 16 tl lik benzinle 180 km yol gittim çok iyi motor bende halen kullanıyorum hala ıstanbuldan samsuna bile gittim .

Kardeş mondıal hepsinden iyidir 125 ukt al en iyisi hem az yakıyor 16 tl lik benzinle 180 km yol gittim çok iyi motor bende halen kullanıyorum hala ıstanbuldan samsuna bile gittim .

15.5 litrelik depom var. Kirmizi yandiginda alirim hep benzini 11 litre falan alir. beni 230-240 km rahat goturur. motorum 800 cc v-tvin . Sen eminmisin senin motorun az yaktigindan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------

16tl-16lt sabah sabah karisabilir :)

kardeş bende de 100lük yuki var. ve bir depoyla şehir içi kullanımda 145 km yol yapıyor motor depo full boşalana kadar. senin ki nasıl az yakıyor anlamadım.benim depo 11TL'ye doluyor

Babam artık motor almanın zamanı geldi dedi.:cat:
vay be benim baba seni sokakta bulmadım diyor ehliyet bile var :/.
kendiside eski motorculardan 1 kaç kaza dan dolayı motordan soğumuş o yüzden istemiyor motor kullanmamı :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar