İlk Motosiklet

Selam arkadaşlar. 44 yaşındayım. 12 yaşımdan 18 yaşıma kadar mobiletin üzerinden inmedim diyebilirim. Şartlar sonucu motosikletten ayrı kaldım. Önümüzdeki bir yıl içinde motosiklet almak istiyorum. Yorumlarınız benim için değerlidir.

Abicim ne tarz bir motordan hoşlanıyorsun, ne amaç için kullanıcaksın, bütçen ne kadar (ekipman + motor), ölçülerin ne? Bunlarıda belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Çok haklısın. Cruiser, ama özellikle de Naked motorlar hoşuma gidiyor. Gezinti amacıyla, hobi olarak kullanmayı düşünüyorum. Şimdilik 10 bin civarı bütçe ayırmayı düşünüyorum. Fakat Yamaha'nın yeni ürünü MT 07'de de aklım kalmadı desem yalan olur. Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:53 ----------

Tabii MT 07 biraz abartı olacak benim için. CBR 250 ile başlayayım diyorum. Bakalım hayırlısı.

Ben de Inazuma'yı öneririm. Naked sevip yeni başlayanlar için güzel bir makine.

Evet. İnazuma'yı inceleyince CBR250'den daha ağır bastı. Teşekkürler.

Kuba'nın görünüşü iyi. Fakat Çİn malına karşı epey olumsuz yorum var. Mesela : http://forum.donanimhaber.com/m_86787882/tm.htm

Aldınız mı motoru bilmiyorum ama bence önce tarzınızı belirleyin. İnazuma , CBR farklı tarzda motorlar. Mesela Ben naked la başlayıp, Cruiser chopper tarzı motorlarla yürümeyi düşünüyorum ona göre şekillendirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar