duke 390 tek silindir 40 beygir,
helvanı olmasa da bi sütlacını yeriz.
duke 390 tek silindir 40 beygir,
Biraz düşündüm de gerçekten fazla gelir o motosiklet bana
Şundan alabilirim. Renkleri çok hoş
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ktm-arti-grup-tan-2017-ktm-duke-250-abs-413776836/detay
münasiptir, hayrını gör.
Hocam zaten 250 ile 390 arasında kalmamın sebebi. 390 daha fazla hız yapıyor diye değil . Sadece 250 tek silindir olduğu için titreşim rahatsız eder diye düşündüm . Zaten bir süre sonra 250 yetmeyecektir diye düşünüyorum ama belli de olmaz hız seven birisi değilim motosiklette.
Şunu anlamadım;
Duke 250 tek silindir ve titriyormuş diye okumuşsun, rahatsız olurum diye düşünmüşsün. Sonra 390 cc tek silindir, yine titreyen duke 390 sormuşsun. Hayır 250 yetmez desen gene anlayacağım da, hocam titreşim anlamında duke 200 = duke 250 = duke 390. Yani hepsi her tek silindir motor gibi titrer. Ama öyle abartıldığı gibi bir titreşim değil bu. Yahu tek silindir tenereler ile dünyayı geziyor adamlar. Titriyor işte, tenere de titriyor. İnsanları rahatsız eden canından bezdiren titreşim, eski balansörsüz çinlilerin titreşimiydi. İnsanların bayıldığı BMW F650GS'ler de belli bir yıla kadar (2008 diye hatırlıyorum) tek silindirdi ve bariz titriyor. Motorize polisler bütün mesaisini geçiriyordu o GS'lerin üstünde. Bu kadar abartmaya gerek yok.
Unutmadan; R25-MT25 de titriyor. Her motor titrer. Öyle çok pürüzsüz, titreşimsiz bir motor istiyorsan, goldwing falan bakmak lazım. Arabaların motorları bile titriyor, bu titreşimi hissediyoruz.
benim sana onerim 2014-2015 arasi temiz bir ikinci el ybr ile baslaman.
ybr' nin ustune oturup 9-10 beygirin icerde kosturmasini, ivmelenmesini hissedince iyiki duke 250 almamisim diyeceksin. trafik tecrubende pek yokmus 30 beygir ustu motosikleti ben hicbir zaman baslangic icin uygun gormem ama karar senin tabi ki.
benim sana onerim 2014-2015 arasi temiz bir ikinci el ybr ile baslaman.
ybr' nin ustune oturup 9-10 beygirin icerde kosturmasini, ivmelenmesini hissedince iyiki duke 250 almamisim diyeceksin. trafik tecrubende pek yokmus 30 beygir ustu motosikleti ben hicbir zaman baslangic icin uygun gormem ama karar senin tabi ki.