- Konu Yazar
beyler açtığım başlıkla en acemisinden en ustasına kadar bütün motosiklet sahipleri ilk motorlarına nasıl sahip oldular bir anlatsın istedim. mesela benim ilk motorum şu anda kankiyle ortak aldığımız honda titan deluxe. onu ilk bir kuryede görmüştüm. biraz muhabbet ettikten sonra kendi kendime evet bu motoru almalıyım diye düşünmüştüm. evde tam 510 milyon param vardı. o zamanda ikinci el bir titan 1.5 milyardan aşşağı değildi. neyse gittim amcama amca dedim motor alıcam bana koltuk çık biraz dedi. ulan dedi 250 milyon param var. cep telefonu alıcaktım al senin olsun dedi. neyse amcam sayesinde 760 milyon param olmuştu. kıvranıyorum kıvranıyorum 75o mil daha çıkmıyo. neyse bizim kankiye dedim ulan motor alıcam para çık ortak alalım. bunların mahallede su dükkanı var. biz kankiyle konuşurken babasıda bizi dinliyo. saolsun çok iyi adamdır emeği vardır üstümüzde. oğlundan ayırmaz. neyse kanki dedim motor alalım. para çık biraz. ulan dedi kızla buluşçam 50 milyon param var. al senin olsun dedi .dedim olm bırak ya koy cebine. tam o arada kankimin babası ulan gökhan ne motoru olm falan dedi. ddim amca acayip motor hastalığı sardı. alıcam ama 740 milyonum eksik. adam durdu durdu ulan dedi elindeki parayı koy üstünü ben tamamlıcam. ben o an allahhhhhhhh die bi bağırmışım. ama bi şartım var dedi. arasıra bizim dükkanda dursun. arkasına bi römork yapalım su servisi yaparız mahallede benzin benden dedi. tamam amca dedim. ve gittik gri renkli 99 model bi titan aldık. tam 9 ay oldu. arasıra su servisi yapıyo arasırada ben geziyom. ama ehliyetim yok. amca göndermiyo uzak yere. bu arada hjc kask ta amcamın bir jesti bana. canı saolsun çok emeği geçti bize sorun değil motor isterse onun olsun. ilk aldığımız gün gece 3te kalkıp gidip bakmıştım çaldılarmı yerinde duruyomu diye. heyt bee ne günlerdi