- Konu Yazar
öncelikle herkese selamlar evet yıllardır hayalini kurduğum şey gerçek oldu karınca kararınca kendi çapımızda başlangıç olarak çokta kötü olduğunu düşünmediğim seyhan 250 yi bu sabah aldım. cahillikmi ettik iyimi yaptık köttümü zaman göstercek ama ilk sıkıntımı hemen yaşadım. motoru geyveden alıp adapazarına doğru gelirken 50 km var yok çok soğuk olduğu için bibenzinlikte durayım dedim. durdum ve çayımı içtim sonra tam çalıştıracakken motor marş yemedi. akü sıkıntılı galiba bende bilmediğimden marşa abandımda abandım akü hepten bitti napıcam falan derken aldığım kişiyi aradım vurdurmamı söyledi baya zor oldu ama sonunda vurdurmayı başardım ve çalıştırdım hiç istop etmeden eve kdr gitti sağolsun. şimdi aynalar sıkılacak akü değişecek arka sinyalin birinin camı düşmü o değişecek aciliyette bu sıkıntıları var. sizlerden akü konusunda yardım istiyorum önerileriniz nelerdir? sıfırmı alayım ikinci el mi? ve daha yeni olduğumdan en önemli dikkat edilmesi gereken noktaları kısaca söylerseniz çok sevinirim sakaryadan selamlar :king: şuanlık kask ve eldivenim var en kısa sürede mont dizlik dirseklik leride almayı düşünüyorum