İlk motorumu almaya gidicem, lütfen yardımcı olun

Motorcu arkadaşlarım birkaç gün içinde motoru görmeye ve anlattığı gibi hiçbir sorunu yoksa almaya gidicem. Bu benim ilk motorum olacak, nelere dikkat etmleiyim ne yapmalıyım?

bana bu konuda yardımcı olacak, elimden tutacak var mı? yanlız başımam da gitmek istemiyorum, yardımcı olun lütfen

Motorcu arkadaşlarım birkaç gün içinde motoru görmeye ve anlattığı gibi hiçbir sorunu yoksa almaya gidicem. Bu benim ilk motorum olacak, nelere dikkat etmleiyim ne yapmalıyım?

bana bu konuda yardımcı olacak, elimden tutacak var mı? yanlız başımam da gitmek istemiyorum, yardımcı olun lütfen

İnan istanbulda olsam gelirdim de, uzağız baya ama merak etme, birçok tecrübeli abimiz yardımcı olacaktır sana, eminim. ilk motor olarak ne düşündün?

İnan istanbulda olsam gelirdim de, uzağız baya ama merak etme, birçok tecrübeli abimiz yardımcı olacaktır sana, eminim. ilk motor olarak ne düşündün?

ilgin için çok teşekkür ederim. inşallah yardımcı olacak birileri çıkar

suzuki intruder 250 2006 model

japon malı kaliteli bişi düşünüyorum, en uygun bulabildiğim bu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle tek gitme, bilen birisi ile git bak, bnm bi hafta evvel yaşadığım şeyler bn de anlamam motordan fln. çok iyi anlayan biri ile git, sonra ustaya fln götürürsün.bilen abiler daha iyi bilgilendirir.
bu arada senin adına gerçekten çok sevindim hayırlı olsun ALLAH nice kazasız belasız günlere ulaştırsın

Motoru almaya hangi şehir hangi semte gideceksin yazarsan mutlaka yardımcı olabilecek birisi çıkar ödemişdeysen düşünme hiç şimdi yaz motoru söyleyeyim :) istanbul büyük şehir :)

Hyp33Rx evet cruiser tarzı seviyorum.

hatis çok teşekkür ederim, umarım bi aksilik çıkmaz. hepimize kazasız belasız günler. Ya bide ben daha önce kullandım ama tek tük hep 4 senedir ehliyetim var ama scooter kullandım daha çok(o da devamlı değil) şimdi acaba bu işi kıvırabilirmiyim, şu ana kadar bu tereddürütm yoktu. iş ciddiye binince heycan yaptı biraz. :))

barok34 çok teşekkür ederim teklifin için. istanbuldayım ben, motor da gaziosman paşa da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar