İlk motorumu aldım

Arkadaşlar, ilk motorumu aldım, scooter desem daha olur belki. Bazıları scooter'ı motosikletten saymıyor. :mrgreen: Kymco Like 125 (füme) aldım. Aslında ehliyetten sonra alacaktım ama dükkanda duracağına bende dursun istedim. Yakında birkaç resim eklerim.

Hayırlı olsun.
Ehliyeti alıncaya kadar korumalarını da tamamla :cat:

Hayırlısı olsun ehliyeti almadan tarfiğe çıkma derim hem sana bişey olmasın hem maddi açıdan:)

Teşekkürler, korumaları tamamlayalı 1 hafta oldu. :) Ehliyete kadar trafiğe çıkmaya niyetim yok zaten. Cezası oldukça ağır.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun altında iki tekeri ve motoru bulunan herşey bizdendir gerisini boşver.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

hayırlı uğurlu olsun inşallah...Birgün bende motorumu aldım yazmak istiyorum buraya :)

Başlığa bakınca motor aldım sanmıştım bende, meğersem scooter mış :p ( hemen saldırmayınız lütfen şaka yaptım )
Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Hayırlı olsun kaza yüzü görmez inşallah. bende ehliyet almadan aldım akşam çıkim dedim kaza oldu o günde ehliyet sonucuma bakmıştım 85 90 100 dü.sevinemeden cezayıda yedim

Herkese teşekkürler. Yarın sabah plaka ve ruhsat işlemleri için emniyete gidiyorum. Allah hepimizin işini rast getirsin inşallah.

Başlığa bakınca motor aldım sanmıştım bende, meğersem scooter mış :p ( hemen saldırmayınız lütfen şaka yaptım )
Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Alınmıyorum. Zaten ilk mesajımda scooterı motordan saymıyolar demiştim. :mrgreen:

Hayırlı olsun Tesla.Nickine bakarak elektirikli bir motor almanı uygun bulurdum ama neyse

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/newreply.php?do=newreply&p=2185532#ixzz13To6hBfS
:mrgreen: "elektrikli bisiklete hayır!" diyorum. Sinsi sinsi yol alıyolar, sessiz sessiz. Kaldırımda gidiyor bazıları da, çarpma tehlikesi geçirdim kaç kere.

Motosikleti
Forza 250
Hayırlı olsun , kazasız belasız inşAllah :cat:

Scooter mcooter ilk heyecan bambaşkadır :mrgreen:

1 yılı aşkındır bende scooter kullanıyorum ilk aşk başkadır hayırlı olmasını dilerim :)
kazasız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar