İlk motorumu aldım

herkese selam
ilk motorumu aldım, daelim roadwin 250r, çarşamba elime geçecek. hemen buraya üye oldum, yeni başlayanlar nelere dikkat etmeli? hangi siteler faydalı? paylaşırsanız çok sevinirim. özellikle güvenlikle alakalı kaynaklar ve daha önemlisi tavsiyeleriniz neler?

şimdiden teşekkürler

Omurga koruma dahil tum ekipmanini almadan binme.
Tum bu korumalarin ne manaya geldigini anlamak icin basina bir gelmesini bekleme

omurga koruma, bilekleri kapatacak sekilde eldiven, dizlik, ayakkabi, ceket hepsini aldim, tabi bide kask. kask olarak ixs aldim ama iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :)

şehir içi trafiğine çıkmadan motoru tartmanız açısından biraz sokak aralarında deneme yapın. dönüşler ve yokuş - düz dur kalklara çalışın ;)

hayırlı olsun boş yerlerde fren antremanı falan yap.motoru iice tanı.Allah tekerini her daim düz bastırsın

Hayırlı ugurlu olsun ilk motor baskadır Allah. Kazasız belasız bınmeyi nasip etsin

Motosikleti
Cbr 650F
hayırlı olsun :)

güzel günlerde kullan kardeş :)

1. korumasız çıkma
2. giderken sorun yok rahat olursun ama durdurmak olay ona dikkat et öncelikle :)

Hayırlı olsun birader daelim iyidir kore malıdır diğer kore malı st motors ,hyosung larda fena değil en azından kalitesi belli..
iyi günlerde kullan bol bol gez
bol bol tadını çıkar
hele birde yaz sezonuna denk gelmişsin fırsatını buldunmu gezicen :D

Evinin önünde üzerine oturmak için bile binden korumaların olmadan binme.
Hayırl olsun.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

omurga koruma, bilekleri kapatacak sekilde eldiven, dizlik, ayakkabi, ceket hepsini aldim, tabi bide kask. kask olarak ixs aldim ama iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.Ixs orta halli iyi bi kasktır merak etme

Hayırlı olsun . Benimde yakından takip ettiğim bir motosiklet. Özellikle kırmızısı . Sizin yorumlarınız benim için çok değerli. Kalite , konfor , boyut ve yakıt tüketimi olarak yorumlarınızı bekliyorum.Birde size maliyeti ne kadar oldu. Tekeriniz düz bassın.

herkese selam
ilk motorumu aldım, daelim roadwin 250r, çarşamba elime geçecek. hemen buraya üye oldum, yeni başlayanlar nelere dikkat etmeli? hangi siteler faydalı? paylaşırsanız çok sevinirim. özellikle güvenlikle alakalı kaynaklar ve daha önemlisi tavsiyeleriniz neler?

şimdiden teşekkürler

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. Motor ile izlenimlerini paylaşırsanız seviniriz.Bende almayı düşünüyorum.Bizleri bilgilendirisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar