İlk Motorumu alacagım..

hayırlısı ama biraz daha ekleyip sıkıntı yapmıcak bir motor almanı dilerim, başın ağrımasın otosanayilerde gezmeni istemeyiz.. sağlıcakla kal şimdiden hayırlısı olsun .. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

bu arada Honda'dan şaşma derim aldığın fiyata satarsın diğerlerinde zarar edersin ...

scooter'ı sil kafandan. ybr en ideal motor başlangıç için. uzak dur mondial'den. Vites olayını kafana takma. 5 dakikada kavrarsın.

Vitesli Alicam Gibi Herkeze Çok Teşekkür Ederim İyi forumlar Selametle..

Scooter sa kymco agility 125.yeni baslicagin icin bas gaza git baska birsey yapmaya gerek olmayan motor.driftlerle yarisiolar :D

scooterla başlaman en iyisi 150 cc bir scooter temiz bulabilirsen uzun bir süre işini görür. Hem sürüşü keyiflidir, hemde trafik bilgini en kolay şekilde geliştirmeni sağlar. Motor tavsiyelerinde vitesli ile başla 1 haftaya öğrenirsin yok 400 cc al laflarını bir kenara koy elbet 400 cc keyiflidir sürmesi ama ilk motorla uzun yol yapamazsın biraz trafik bilgini geliştirmen yolda olan korkularını yenmen gerekir. :)) motor tavsiyesi olarak benim sürdüğüm motoru öneririm büyük olduğu için seviyorum ben 150 cc zat

Bakalım Walla Çok tereddütteym Vitesli Almak İstiyorum ama Schooter Daha iyi Gibi Kafa Karişmaz yola Konsantre Olursn . Bakalmya hayırlısı

Bence paranı iyice birliktir kaliteli kaliteli korumalarını al,güzelce güvenli sürüş eğitimini al,vitesli ufak bir motorla başla

Arkadaşlar Öğretti Kullanmasını Vitesli Cup alicam Kararımı verdim :)

o paraya mondial yada Kuba nin Balansli-Balansorlu 150cc Commuter (5vitesli Ybr-Cbf benzeri) al.
Titresim baya az diyor kullananlar bi arastir.
butcen 2000 lira olsa Cub al ama 2500-2700 e Commuter yada buyuk Tekerlekli Scooter al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar