İlk motorumu alacağım. Yardım lütfen...

Arkadaşlar ehliyetimi yeni aldım. İlk vitesli motorumu alacağım. Karar veremiyorum. Başlangıç için ucuz ve az yakan bir motor istiyorum. Aşağıdaki linkteki motorları buldum. Tam bilmiyorum ama sanırım XLR 125'ler tek silindir. Sizce bu motoru almalı mıyım. Yoksa ne tavsiye edebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/kk_12_taksit_5500_km_de_WQQaXQQ5215401WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/xlr_125_19_000_km_de_2003_trafige_cikisli_temizWQQaXQQ4220095WQQpXQQdisplayitem

Bu linkteki de 200'lük

http://www.sahibinden.com/emsalsiz_2004_modelhonda_xl200!_!WQQaXQQ5451459WQQpXQQdisplayitem

Bu arada scooterim var. Mondial 150 zat. Ama ilk kez vitesli motor kullanacağım. 1 ya da 2 sene sonunda değişecek. (Daha sonrası için F650GS istiyorum)

bence kendıne ılk basta guzel bı ybr125 al
sonra onda bı ıyıce ogren vıteslıyı sonrda keyfıne bak :D

arkadaşım ilk ilanda gördüğüm XLR125 honda yı kaçırma bence,hem oldukça az km.de ve çok temiz bir makine.atla otobüse koy getir sana maliyeti ancak 60-70 ytl olacaktır.

ilk linkteki güzel fiyayıda uygun km düşük iyice araştır temizse kaçırma bence.ama bu motorlar çok seri olduğundan kalkışlarda dikkatli olman lazım:wiinkk:

ben anlamam crosstan ne yapıyim ilgimi çekmiyo biraz garip geliyo

ama en güzeli ve uygunu ilk linkdeki gibi geldi ama yine de alacak olursan bi araştır test et derim.Madem ilk motorun sağlam bi motor al bence ybr125 en ideal diye düşünüyorum hemde ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar acemiliği attıktan sonra da daha güzel birşey alırsın eğer 125lik diyosan bence bunlara bakma masraflı olur

Banada en uygunu 1. link geldi gerçekten temiz görünüyor. Ve bu makinadan kullandım. Seri bir motor tork kuvvetli kalkışlarda biraz dikkat istiyor.

GKN

tarzı tipi fiyatı sana uygunsa
bi baktırırsın beyenirsen alırsın
sonuçta honda..
kaliteli motor üzmez seni
ama alıcağın zaman ii baktır hondanın kötü huyu parçasının pahalı olması
soora üzmesin seni..

arkadaşım ilk ilanda gördüğüm XLR125 honda yı kaçırma bence,hem oldukça az km.de ve çok temiz bir makine.atla otobüse koy getir sana maliyeti ancak 60-70 ytl olacaktır.

Evet katılıyorum bu yoruma.. İlk ilandaki motor gıcır gıcır duruyo fiyatta iyi modelde yeni km de az... Kaçırma bence.. Honda üzmezde seni.. Ama önce bi ustaya göstermen şart.. Parayla birlikte motoru ve sahibinide al ustaya götür.. İyi derse usta ver parasını adamın al motoru bas git adamı da orda ortalık yerde bırak ne hali varsa görsün :queen::queen::queen:

Çok teşekkür ederim yorumlarınız yardımlarınız için. Ybr bende düşündüm ama boy yüzünden 1.95 o bile biraz ufak kalıyor. Öğrenmek için alacağım için tarz aramıyorum. Hedefim enduro ama alışmak için yine de daha küçük birşeyle devam etmem daha doğru. İlk motora kuzenime baktırıp gideceğim Antalya'ya. Tekrar teşekkürler. Hayırlısı artık.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Madem enduro ilgini çekiyor...Boy da uzun ...Sen bir tane skyteam200 al...Hem ucuz hem sağlam.... Atlar zıplarsın.... :cat:

1 ve 3 teki linkleri açamadım. belkide kaldırılmıştır. tavsiyem 125cc den başla örneğin ybr125 veya 2.el cbr125 de olabilir .yakıtları tatminkardır veya kanuni windy 125 de araştırabilirsin

dostum ehliyetin hayırlı olsun ama ilk motorunsa YBRden şaşma ok. Hem az yakar hemde en iyi motorsiklet. Hadi hayırlı sürüşler sana.

Herkese tekrar çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu motor işi bu hafta tamam.

ehliyetin hayırlı olsun ,, tercihlerin iyi vitesli motorsiklet 125 CC iyi bir başlangıç,, allah utandırmasın tüm yol ve trafik kuallarına uyman dilegi ile kasksız asla çıkma ((:)

Arkadaşlar Selam..Elimde 2006 model, 125 cc çift silindirli Chopper bir Regal Raptor DD-125 E var..İlk sahibiyim ve ihtiyaç nedeniyle satmayı düşünüyorum..Motor temiz olup,siyah renkte ve 4900 km.de..İstanbul Eyüp'te veya Kavacık'ta görülebilir..Yakıt ekonomisi ve kalitesi oldukça iyi..Kullanımı da bir hayli keyifli..Sıfır kilometresi sanırım plaka dahil 4.100 YTL. kadar..Tamamı nakit olmak koşuluyla, 2.200 YTL'ye bırakmayı düşünüyorum..İhtiyacım olmasa kesinlikle satmazdım..Seyretmesi bile büyük keyif.. Tel:0532 600 25 57
Kazasız sürüşler..

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar Selam..Elimde 2006 model, 125 cc çift silindirli Chopper bir Regal Raptor DD-125 E var..İlk sahibiyim ve ihtiyaç nedeniyle satmayı düşünüyorum..Motor temiz olup,siyah renkte ve 4900 km.de..İstanbul Eyüp'te veya Kavacık'ta görülebilir..Yakıt ekonomisi ve kalitesi oldukça iyi..Kullanımı da bir hayli keyifli..Sıfır kilometresi sanırım plaka dahil 4.100 YTL. kadar..Tamamı nakit olmak koşuluyla, 2.200 YTL'ye bırakmayı düşünüyorum..İhtiyacım olmasa kesinlikle satmazdım..Seyretmesi bile büyük keyif.. Tel:0532 600 25 57
Kazasız sürüşler..
Buldun hazır müşteriyi, saldırdın değil mi?
Ulan yanlış yerde ilan vermişsin... :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar