ilk motorumu alacağım... üstadlar bi yardım eder misiniz...

arkadaşlar merhaba... ben forumda yeniyim. son zamanlarda motor tutkum oluşmaya başladı ve bi motor almaya karar verdim...tercihim chopper ve bi tane motor buldum keeway supershadow 250. 3500 ytl fiyatı var. 600 km de... dedim ya fazla bilgim yok. sizce başlangıç için iyi midir. bana bilgi verir misiniz... şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ss250 seni fazla yormaz, rahatça da kullanabilirsin bence.
ama fiyatı konusunda bir şey diyemem.
vereceğim en iyi nasihat önce tarzını belirle, sonra bütçene bak, düşündüğün her motora en azından bir gidip üstüne otur
sonra al keyfini sür...

öncelikle aramıza hoşgeldin... burda aradığını bulabilirsin... chopper hakkında fazla bir bilgim yok ama şunu belirtmek isterim.. ilk önce daha ufak bişeylerle acemiliğini atabilirsin.. ama tabiki senin kararın.. kendini nasıl rahat hissedersen kafana yatan hangisiyse onu almak senin için daha uygun olabilir...

teşekkür ederim ilginize...kesinlikle chopper düşünüyorum. büyük ihtimalle de bu motoru alacağım. ama dediğim giibi fazla bilgim yok o yüzden sizin gibi üstadların fikirleri benim için önemli...

Hoşgeldin.

Aslında bu iş için motor da gerekmiyor. Çünkü ehliyetin ve eğitimin yoksa motosikleti ne yapacaksın ki?

Lütfen önce ehliyet, sonra eğitim, en son motosiklet almanı tavsiye ederim.

Hoşgeldin.

Aslında bu iş için motor da gerekmiyor. Çünkü ehliyetin ve eğitimin yoksa motosikleti ne yapacaksın ki?

Lütfen önce ehliyet, sonra eğitim, en son motosiklet almanı tavsiye ederim.
keyfi acıya dönüştürmemek için sen teknik hocayı dinle.yanılmazsın..mt ye hoşgeldin..:rendeer:

eğer başlangıç için keewey SS almayı kesinlikle düşünüyorsan bir arkadaşım satıyor 2006 model siyah renk henüz 9binde ....fiyatıda çok makul hatta zararına satıyor 2700 ytl peşin,hemen noter devri şartıyla.......ilgilenirseniz [email protected]

Selam. Başlangıç için öyle orta pahalı bir şey alma derim. Düşersen (Allah göstermesin) masrafı da çok olur. Hele çin malıysa....

arkadaşlar merhaba... ben forumda yeniyim. son zamanlarda motor tutkum oluşmaya başladı ve bi motor almaya karar verdim...tercihim chopper ve bi tane motor buldum keeway supershadow 250. 3500 ytl fiyatı var. 600 km de... dedim ya fazla bilgim yok. sizce başlangıç için iyi midir. bana bilgi verir misiniz... şimdiden teşekkürler...

İlk önce alacağın motor için şimdiden hayırlı olsun.ss 250 3500ytl çok para.Araştırdığında göreceksin ki o motor 600 kmde olsa pahalı birde noter satışı ruhsat masrafları sigorta sana en aşağı 250 ytl daha vermeye patlar ki anahtar teslim nakitte 3800-3900 e bulursun sıfırını.Gördüğün gibi bir fark yok sıfırla ikinci el arasında.Keewayler çinde üretilen motorlar her ne kadar macar markası olsada.Çin malı diğer motorların parçalrı istisnasız uyar.Her ne kadar diğer çin mallarına göre çok daha kaliteli olsada bence 3500 çok pahalı.Keeway servislerine git orda temiz ikinci el motorunu satanlar çıkar ve çok daha uygun fiyata.3500 motora verecen bunun kaskı montu,eldiveni ıvırı zıvırı var bunlara bütçe ayırdın mı?Birde ehliyetinde yok.Bütçen müsaitse hyo. gv250 al 5000-10000km. arasındakilerin fiyatı 4500-5000 ben daha bir ay evvel sattım 12000 km.de 4500ytl.e ki daha fazlada etmez.Hyo. çok kuvvetli bir makine olsada öyle abartılacak bir makinede değil kaldıki bahsettiğimiz makineler 250cc. zorlamaz öğrenmek için.Nacishane fikrim sen bence enduro veya cbf150 250 tarzı bir makine alman.Chopper motorlar virajlarda bana hiçbir zaman çok keyif vermedi vede ağır motorlar.Ama tercih senindir,hangi motoru alırsan al ama en kaliteli kaslı vediğer ekipmanını almayı unutma.Kazasız belasız sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İkinci el olsun isterse 7*8 yaşında olsun temiz bir makina bulursan kesinlikle Yamahanın veya Hondanın 250 liklerinden al...Marka herdaim markadır..Bütçeni aşma Markadanda şaşma...

Once tarzını belırle bu arada ehliyeti hallet sonra bak bence motora dıger arkadasların dedıgı gıbı.
chooper dusunmenı tavsıye ederım cunku yavas ve surusu kolay motor hele benım gıbı acemıysen sakın race falan bakma 125lık olsa bile:)

Hocayı dinle ve ilk önce ehliyet al.Sonra öğren .Sonra motor al ve kıyafetini giy.Bu arada aramıza hoş geldin.Ben bartından fatih hoca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar