İlk Motorumu Alacağım ? Mondial

Motor tavsiyesi

Ya arkadaşlar adam kıyma almaya gitmiş, siz boşver biraz daha beklede biftek al diyorsunuz , adam kıymayla birkaç öğün geçirecek ,sonra ilerde bonfile alma imkanı olur belki,hiç olamzsa adama kardeşim kıyma al ama yağsız tarafından desenize.

150 MC kullanıcısıyım. O fiyatlara MC de bulursun driftte. Sahibinden.com a bakıyorum 2750 TL falan yazıyorlar. O fiyatlar şişirilmiş. 10 000 km deki 150 MC nin ederi 2000-2250 lira civarıdır. Benim motorum 27000 km de satılabileceği fiyatı 1750-2000 civarı. Daha fazlasına satılmaz. Denedim. 2250 yazdım olmadı 2000 yazdım olmadı 1750 yazınca birkaç kişi aradı sonra satmaktan vazgeçtim.

arkadaşlar asya motor almayı düşünüyorum taksitle motor alacağım 1500 tl bütçem kalktı asya swift 150 veya mondial 125 mh drift alacağım arasında kararsız kaldım ? sizce hangisini almalıyım kalıp olarak hangisi daha küçük görünüş açısından ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yoo Jae-suk (Hangul: 유재석; or romanized Yu Jae-seok; born on August 14, 1972), is a South Korean comedian and television comedy show host. Nicknamed the "MC of the nation" (국민 MC), a vote by South Korean netizens proclaimed him the most popular Korean comedian for five consecutive years beginning (2004-2008). He has hosted several variety television shows in South Korea, including the popular programs Infinite Challenge and Running Man. Nicknamed "The Grasshopper", due to early appearances dressed as a grasshopper,[1] he is now known for his quick wit and appeal across a wide range of demographics. He has established himself as one of Korea's top comedians and TV personalities.[

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar